Укр
Рус
Риба Другі страви Норвезька кухня

Смажені королівські креветки з часником

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

887 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Смажені королівські креветки з часником - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Норвезька кухня, Ісландська кухня, Кухня Швеції, Американська кухня, Італійська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Креветки - це морепродукти, які вважаються делікатесом в багатьох країнах світу, особливо у тих, що знаходяться далеко від моря. Посмажте креветки з часником, це дуже смачно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смажені королівські креветки з часником" (на 100 грам)

  • Білки13.7 гр.
  • Жири8.8 гр.
  • Вуглеводи3.1 гр.
  • Калорії151 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Головний інгредієнт цієї страви - королівські креветки. Вам знадобляться свіжо - морожені або морожені морепродукти, тільки щоб вони не були заздалегідь зварені. Це легко дізнатися за кольором. Свіжі креветки мають темно - зелений або рожево - прозорий колір. Разморозьте заморожені морепродути при кімнатній температурі або в злегка теплій воді.

Крок - 1
02

Тепер візьміть кожну креветку і за допомогою кухонних ножиць відріжте частину голови, лапи і плавники на хвості. А також розріжте ножицями уздовж по спині панцир і, одягнувши ножем, витягніть кишку з переварено. їжею. Закінчивши чистити креветки, не забудьте їх ретельно помити в холодній воді.

Крок - 2
03

Сковорідку поставте на вогонь і налийте рослинне масло. Коли воно нагріється, відправте в сковорідку почищені королівські креветки. На середньому вогні обсмажте морепродукти до золотистого кольору з обох сторін. Готові креветки зі сковорідки перемістіть на сито, щоб позбутися від зайвого жиру.

Крок - 3
04

Головки часнику розділіть на зуби і очистіть від лушпиння. Подрібніть ножем або пропустіть через чеснокодавку. Налийте в сковорідку трохи рослинного масла і відправте в неї подрібнений часник. Помішуючи, підсмажте до золотистого кольору. Слідкуйте, щоб не підгорів. Готовий часник на час перекладіть в окрему миску.

Крок - 4
05

У цю ж сковорідку налийте ще трохи рослинного масла. Невелику цибулину очистіть від лушпиння і сполосніть під прохолодною водою. На кухонній дошці наріжте невеликими кубиками і відправте в розігріту олію. Помішуючи, підсмажте протягом декількох хвилин.

Крок - 5
06

У сковорідку до цибулі киньте підсмажені раніше креветки. Посоліть і посипте цукром, перемішайте. Додайте посмажений раніше часник. Кілька пір'їн зеленої цибулі помийте і поріжте дрібними кільцями. Подрібнену цибулю киньте в сковорідку до креветок. Все ретельно перемішайте.

Крок - 6
07

Через кілька хвилин готові смажені креветки з часником перемістіть зі сковорідки в тарілку. Зверху можна посипати невеликою кількістю подрібненої зеленої цибулі. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Домашні пельмені - покроковий рецепт, фото 1 Домашні пельмені 65 3 3 з 5 - детальніше -
Фондан класичний - покроковий рецепт, фото 1 Фондан класичний 65 3 3 з 5 - детальніше -
Домашня шаурма з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Домашня шаурма з куркою 40 2 2 з 5 - детальніше -