Смачні морепродукти. Рецепт фаршированих, смажених кальмарів, яким легко слідувати.
Для початку ретельно очистіть, і промийте в холодній воді кальмари. Покладіть кальмари в неглибоку миску або форму, щільно притуливши один до одного. Залийте кальмари в мисці соєвим соусом, рясно посипте куркумою і приправте свіжовіджатим соком з лайма. Добре перемішайте кальмари і залиште маринуватися протягом 30 хвилин. Тримайте в стороні.
Залийте рослинне або оливкове масло у великій сотейник і розігрійте на середньому або сильному вогні. Додайте в сотейник заздалегідь очищений від лушпиння та дрібно нарізаний часник і зелений перець чилі, обсмажуйте, помішуючи, кілька хвилин.
Додайте так само в сотейник очищену і нашатковану червону цибулю і обсмажте, помішуючи, кілька секунд.
Далі додайте в сотейник до решти продуктів попередньо вимиті і дрібно нарізані гриби і готуйте ще 1 хвилину. Засипте так само терту моркву, нарізаний кубиками червоний солодкий перець і зелену цибулю. Перемішайте все і смажте до розм'якшення овочів.
Тепер додайте в сотейник м'ясний фарш (будь-яке м'ясо) і смажте, помішуючи, 2 хвилини. Засипте так само мелений порошок чилі, сіль, чорний мелений перець і універсальне борошно. Добре все перемішайте і просмажте близько 5 хвилин.
Наповніть приготовленою сумішшю кожну мариновану трубу кальмара. Закріпіть отвір кальмарів зубочисткою і відкладіть поки в сторону.
Умочіть фаршировані кальмари в суміші збитих яєць. А потім обваляйте їх в пряному борошні.
Обсмажте кальмари в невеликій кількості рослинного масла або у фритюрі протягом 3 хвилин. Не пересмажуйте, кальмари стануть жорсткими. Подавайте смачні фаршировані смажені кальмари гарячими з соусом!
Випадкові рецепти