Укр
Рус
Головна страва Другі страви Бельгійська кухня

Смажені кабачки

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

635 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Смажені кабачки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Бельгійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Цей легкий рецепт смажених кабачків (або цукіні) хрусткий і смачний. Дізнайтеся, як правильно приготувати смажені кабачки. Звісно з низьким вмістом вуглеводів і без глютену.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смажені кабачки" (на 100 грам)

  • Білки10.4 гр.
  • Жири19 гр.
  • Вуглеводи5 гр.
  • Калорії234 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте дві миски - одну зі збитими курячими яйцями, а іншу з сумішшю з мигдального борошна, тертого пармезану, італійської приправи, паприки, часникового порошку, морської солі і чорного меленого перцю. Візьміть третю миску і засипте в неї стільки борошняної суміші, щоб покрити дно ємності товстим шаром.

Крок - 1
02

Далі вимийте холодною водою кабачки (молоді), просушіть їх і на обробній дошці наріжте тонкими кільцями.

Крок - 2
03

Умочіть кожен кржок кабачка у збиті яйця, струшуючи надлишки. Помістіть скибочки кабачка в третю миску (ту, в якій тільки трохи борошняної суміші). Використовуйте ложку, щоб посипати більше борошняної суміші (з другої миски) поверх круга кабачка (у третій мисці), щоб повністю покрити його. Злегка натисніть на скибочку кабачка, потім переверніть і покрийте борошняною сумішшю іншу сторону овоча. (Використовуйте одну руку для яйця, а іншу для сухої суміші, щоб уникнути попадання занадто великої кількості яєць в паніровці, яка зробить її грудкуватою. Ви можете додавати більше сухої суміші в миску порціями, щоб вона не намокла занадто сильно). Відкладіть шматок кабачка в паніровці. Повторіть те ж саме з усіма скибочками інших кабачків, додаючи більше борошняної суміші з третьої миски в другу в міру просування. Виконуючи це порціями, панірування не стане занадто вологим / грудкуватим.

Крок - 3
04

Нагрійте досить багато рослинної олії в невеликій сковороді на середньому або сильному вогні (при необхідності збільшіть / зменшите кількість масла, щоб запобігти прилипання). Обсмажте в паніровці скибочки кабачків, викладаючи в один шар з кришкою, не торкаючись, приблизно по 2 хвилини з кожного боку.

Крок - 4
05

Коли закінчите обсмажувати, перекладіть смажені кабачки на тарілку, вистелену паперовим рушником. Повторіть те ж саме з рештою скибочками, додаючи ще масла, якщо сковорода висохне. А потім подавайте готову закуску до столу з улюбленим соусом.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

?>