Цей легкий рецепт смажених кабачків (або цукіні) хрусткий і смачний. Дізнайтеся, як правильно приготувати смажені кабачки. Звісно з низьким вмістом вуглеводів і без глютену.
Приготуйте дві миски - одну зі збитими курячими яйцями, а іншу з сумішшю з мигдального борошна, тертого пармезану, італійської приправи, паприки, часникового порошку, морської солі і чорного меленого перцю. Візьміть третю миску і засипте в неї стільки борошняної суміші, щоб покрити дно ємності товстим шаром.
Далі вимийте холодною водою кабачки (молоді), просушіть їх і на обробній дошці наріжте тонкими кільцями.
Умочіть кожен кржок кабачка у збиті яйця, струшуючи надлишки. Помістіть скибочки кабачка в третю миску (ту, в якій тільки трохи борошняної суміші). Використовуйте ложку, щоб посипати більше борошняної суміші (з другої миски) поверх круга кабачка (у третій мисці), щоб повністю покрити його. Злегка натисніть на скибочку кабачка, потім переверніть і покрийте борошняною сумішшю іншу сторону овоча. (Використовуйте одну руку для яйця, а іншу для сухої суміші, щоб уникнути попадання занадто великої кількості яєць в паніровці, яка зробить її грудкуватою. Ви можете додавати більше сухої суміші в миску порціями, щоб вона не намокла занадто сильно). Відкладіть шматок кабачка в паніровці. Повторіть те ж саме з усіма скибочками інших кабачків, додаючи більше борошняної суміші з третьої миски в другу в міру просування. Виконуючи це порціями, панірування не стане занадто вологим / грудкуватим.
Нагрійте досить багато рослинної олії в невеликій сковороді на середньому або сильному вогні (при необхідності збільшіть / зменшите кількість масла, щоб запобігти прилипання). Обсмажте в паніровці скибочки кабачків, викладаючи в один шар з кришкою, не торкаючись, приблизно по 2 хвилини з кожного боку.
Коли закінчите обсмажувати, перекладіть смажені кабачки на тарілку, вистелену паперовим рушником. Повторіть те ж саме з рештою скибочками, додаючи ще масла, якщо сковорода висохне. А потім подавайте готову закуску до столу з улюбленим соусом.
Випадкові рецепти