Банани - ситні, багаті вітамінами і мінералами фрукти. З - за свого солодкого смаку банани часто використовуються в різних дієтах. Приготуйте смажені банани в клярі. Вони прекрасні як гарячий десерт, а також можуть бути подані на солодку вечерю.
Приготування смажених бананів в клярі почніть з того, що приготуйте кляр. Для цього дістаньте чисту глибоку миску. Насипте в неї кілька ложок пшеничного борошна. Відміряйте кількість кокосової стружки, яку зазначено в рецепті. Половину стружки киньте в миску, другу половину відставте на час в сторону.
Додайте в миску з борошном і кокосовою стружкою невелику кількість цукрового піску. Розбийте по одному курячі яйця. За допомогою вінчика або ложки ретельно перемішайте всі інгредієнти в мисці.
Одним з основних продуктів цієї страви є банани. Виберіть стиглі, але досить щільні. Очистіть банани від шкірки і помістіть на кухонну дошку. Кожен банан розріжте на дві частини. Потім кожну половину знову навпіл, тільки уздовж. Намагайтеся, щоб шматочки бананів виходили приблизно однакового розміру.
Нарізані на кухонній дошці шматочки бананів рівномірно посипте меленою корицею. Досить це зробити тільки з одного боку.
7 Кожен шматочок банана, посипаний корицею, обмажте щойно приготованим солодким кляром.
В окрему невелику тарілку насипте решту кокосової стружки. Ретельно обваляйте в ній шматочки бананів в клярі.
Далі вам знадобиться сковорідка з антипригарним покриттям. Налийте в неї невелику кількість рослинної олії і поставте на середній вогонь. Коли олія нагріється, відправте в сковорідку банани в клярі. Обсмажте з двох сторін до рум'яної скоринки.
Зніміть смажені банани зі сковороди на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Подавайте банани в клярі в гарячому вигляді. Смачного!
Випадкові рецепти