Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Курка Другі страви Російська кухня

Смажене куряче філе з помідорами і сиром

( 5.0000 5 58 8 оцінок)
675 - переглядів
50 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Смажене куряче філе з помідорами і сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Смажене куряче філе з помідорами і сиром - один з найпопулярніших рецептів, тому що ви можете зробити це для вечірок, побачень, свят. Це ідеальний рецепт для будь-якого випадку, або навіть якщо його немає взагалі, і ви просто хочете швидко перекусити або повечеряти.

Інгредієнти

  • Оливкова олія 1 ст.л
  • Куряча грудка 1100 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Приправи 2 ст.л
  • Часник 2 зуб.
  • Вино біле сухе 1/4 скл.
  • Каперси 1 1/2 ст.л
  • Помідори консервовані 450 г.
  • Помідор 3 шт.
  • Моцарелла 200 г.
  • Зелень 1/2 пуч.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Нагрійте оливкову чи рослинну олію у великій сковороді, на середньому вогні. Покладіть в розігріте масло попередньо вимиту і просушену курку (філе).

Крок - 1
02

Приправте відразу м'ясо сіллю і чорним меленим перцем. Обсмажуйте куряче філе з одного боку протягом 6-8 хвилин, потім переверніть і приправте іншу сторону сіллю, чорним меленим перцем і італійською приправою (можна на свій вибір спеції до м'яса).

Крок - 2
03

Готуйте ще 6-8 хвилин або поки курка не повністю просмажиться і знайде легку золотисту скориночку. Потім перенесіть готове філе на тарілку і відставте на час в сторону.

Крок - 3
04

В ту ж сковороду додайте по необхідності масло і засипте попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник. Смажте часник, постійно мішаючи, до насиченої ароматності близько 1 хвилини.

Крок - 4
05

Тепер налийте в сковорідку біле вино, щоб знежирити сковороду, і томіть, зіскрібаючи коричневі шматочки з боків і дна ємності кухонною лопаткою. Додайте в сковорідку консервовані цілі помідори.

Крок - 5
06

Потім помийте під проточною водою, наріжте невеликими шматочками і відправте теж в сковорідку свіжі помідори, знову засипте трохи італійської приправи і консервовані каперси. Добре перемішайте вміст і томіть близько 4 хвилин.

Крок - 6
07

Тепер поверніть раніше обсмажену курку на сковороду і повністю занурте її в соусі. Покрийте кожен шматок курячого філе заздалегідь нарізаною невеликими шматочками моцарелою, накрийте сковорідку кришкою і томіть вміст близько 10 хвилин не перемішуючи.

Крок - 7
08

Прикрасьте готове смажене куряче філе з помідорами і сиром свіжою попередньо вимитою і дрібно нашаткуованою зеленню (можна використовувати петрушку, кріп або базилік) і насолоджуйтеся апетитною м'ясною стравою. Подавайте курку до обіднього столу обов'язково гарячою.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Лобіо по-вірменськи - покроковий рецепт, фото 1 Лобіо по-вірменськи 70 6 3 з 5 - детальніше -
Маршмеллоу на білках - покроковий рецепт, фото 1 Маршмеллоу на білках 45 3 3 з 5 - детальніше -
Рибний бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Рибний бульйон 110 6 2 з 5 - детальніше -
Лагман з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Лагман з фаршем 120 6 3 з 5 - детальніше -