Укр
Рус
Свинина Другі страви Німецька кухня

Смажена свиняча вирізка

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

597 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Смажена свиняча вирізка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Німецька кухня, Українська кухня, Російська кухня, Литовська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ароматна смажена свинина з запеченою в духовці картоплею - вечеря, перед якою ніхто не зможе встояти. Готується страва швидко і дуже просто.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смажена свиняча вирізка" (на 100 грам)

  • Білки8.7 гр.
  • Жири3.4 гр.
  • Вуглеводи14.5 гр.
  • Калорії128 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Свинячу вирізку вимийте під проточною водою і промокніть паперовими рушниками. Викладіть м'якоть на робочу дошку і наріжте пластинками товщиною близько 1 см.

Крок - 1
02

Приготуйте маринад для м'яса. У глибоку миску влийте рідкий мед. Додайте цельнозернову французьку і жовту гірчицю.

Крок - 2
03

Влийте в суміш рослинне масло. Можна використовувати оливкове, соняшникове або інше масло. Всипте паприку, гострий мелений перець чилі, чебрець, орегано, майоран і сіль. Кількість спецій і приправ можна регулювати за своїми гастрономічними уподобаннями.

Крок - 3
04

Ретельно переміксуйте суміш до однорідності. Викладіть м'ясо в маринад і перемішайте. Надішліть свинину в холодильник.

Крок - 4
05

Поки охолоджується м'ясо, приготуйте гарнір. Картопляні бульби очистіть від шкірки і ретельно вимийте під проточною водою. Просушіть і наріжте кружальцями завтовшки 5-7 мм. 77 Деко для запікання застеліть пергаментним папером. Викладіть на нього картоплю. Посипте кружечки чебрецем і збризніть оливковою або соняшниковою олією. Ретельно перемішайте і викладіть картоплю одним шаром. Надішліть гарнір в розігріту до 200 ° С духовку. Запікайте до готовності. В середньому на це піде до 30 хвилин.

Крок - 5
06

Поставте на плиту сковороду на середній вогонь. Додайте трохи рослинного масла. У розігріту жаровню викладіть шматочки вирізки і обсмажте з кожного боку до хрусткої скоринки. Подавайте смажене м'ясо з запеченою картоплею. Посипте страву дрібно нарізаною свіжою зеленню. Додайте листя салату або свіжі овочі. Приємного вам апетиту!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сироп полуничний - покроковий рецепт, фото 1 Сироп полуничний 35 4 3 з 5 - детальніше -
Деруни найпростіший рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Деруни найпростіший рецепт 40 4 3 з 5 - детальніше -
Ролли з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Ролли з сьомгою 75 4 4 з 5 - детальніше -
Пшенична локшина - покроковий рецепт, фото 1 Пшенична локшина 45 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Сир - покроковий рецепт, фото 1 Сир 50 1 2 з 5 - детальніше -
Салат мімоза з рисом - покроковий рецепт, фото 1 Салат мімоза з рисом 55 5 3 з 5 - детальніше -
Хворост на горілці - покроковий рецепт, фото 1 Хворост на горілці 55 3 3 з 5 - детальніше -
Рулет зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Рулет зі свинини 65 4 3 з 5 - детальніше -