Ароматна смажена свинина з запеченою в духовці картоплею - вечеря, перед якою ніхто не зможе встояти. Готується страва швидко і дуже просто.
Свинячу вирізку вимийте під проточною водою і промокніть паперовими рушниками. Викладіть м'якоть на робочу дошку і наріжте пластинками товщиною близько 1 см.
Приготуйте маринад для м'яса. У глибоку миску влийте рідкий мед. Додайте цельнозернову французьку і жовту гірчицю.
Влийте в суміш рослинне масло. Можна використовувати оливкове, соняшникове або інше масло. Всипте паприку, гострий мелений перець чилі, чебрець, орегано, майоран і сіль. Кількість спецій і приправ можна регулювати за своїми гастрономічними уподобаннями.
Ретельно переміксуйте суміш до однорідності. Викладіть м'ясо в маринад і перемішайте. Надішліть свинину в холодильник.
Поки охолоджується м'ясо, приготуйте гарнір. Картопляні бульби очистіть від шкірки і ретельно вимийте під проточною водою. Просушіть і наріжте кружальцями завтовшки 5-7 мм. 77 Деко для запікання застеліть пергаментним папером. Викладіть на нього картоплю. Посипте кружечки чебрецем і збризніть оливковою або соняшниковою олією. Ретельно перемішайте і викладіть картоплю одним шаром. Надішліть гарнір в розігріту до 200 ° С духовку. Запікайте до готовності. В середньому на це піде до 30 хвилин.
Поставте на плиту сковороду на середній вогонь. Додайте трохи рослинного масла. У розігріту жаровню викладіть шматочки вирізки і обсмажте з кожного боку до хрусткої скоринки. Подавайте смажене м'ясо з запеченою картоплею. Посипте страву дрібно нарізаною свіжою зеленню. Додайте листя салату або свіжі овочі. Приємного вам апетиту!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти