Укр
Рус
Бобові Другі страви Мексиканська кухня

Смажена стручкова квасоля з часником

( 4.5000 4 56 6 оцінок)

1248 - переглядів
30 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Смажена стручкова квасоля з часником - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня

Дієта: Здорове харчування, Для схуднення, Веганські, Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Смажена стручкова квасоля з часником - відмінний гарнір, який також може бути самостійною вегетаріанською стравою. У квасолі багато рослинного білка, який насичує організм і бере участь в будівництві клітин. У рецепті розповідається, як смачно посмажити стручкову квасолю з часником та іншими спеціями.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смажена стручкова квасоля з часником" (на 100 грам)

  • Білки2 гр.
  • Жири10.7 гр.
  • Вуглеводи4.3 гр.
  • Калорії126 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Стручкову квасолю вимийте і висушіть. Зріжте у стручків кінчики з обох сторін.

Крок - 1
02

Зубчики часнику очистіть від лушпиння і подрібніть в пюре.

Крок - 2
03

Поставте на плиту сковороду і відправте туди оливкове і вершкове масло. Увімкніть вогонь, розігрійте масло і всипте пластівці перцю чилі.

Крок - 3
04

Додайте сушений часник і перемішайте, щоб суміш стала однорідною.

Крок - 4
05

Коли спеції трохи підсмажаться і дадуть аромат, покладіть в сковороду підготовлену стручкову квасолю. Перемішайте інгредієнти, щоб масло зі спеціями обволокло стручки з усіх боків.

Крок - 5
06

Посоліть і поперчіть бстраву за смаком. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте квасолю на середньому вогні 2 хвилини.

Крок - 6
07

Зніміть кришку, перемішайте квасолю і, знову накривши кришкою, смажте ще 1 хвилину. Знову перемішайте квасолю. Звільніть місце в центрі сковороди і відправте туди часникове пюре. Помішуйте його протягом 30-40 секунд, щоб часник злегка присмажився і віддав маслу аромат.

Крок - 7
08

Перемішайте квасолю з часниковим пюре, потримайте на вогні ще близько хвилини і зніміть з плити. Смажена стручкова квасоля з часником готова. Викладіть її на тарілку або блюдо сервіровки і подавайте до столу. В якості соусу підійде сметана (або натуральний йогурт без добавок). Вона компенсує гостроту часнику і перцю і зробить страву ще більш поживною і ситною. Але смажена квасоля хороша і сама по собі, без сметани. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Хумус з нуту і моркви - покроковий рецепт, фото 1 Хумус з нуту і моркви 50 1 2 з 5 - детальніше -
Пиріг з ревенем (рабарбером) - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з ревенем (рабарбером) 70 4 3 з 5 - детальніше -
Вишневий соус до м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Вишневий соус до м’яса 30 1 2 з 5 - детальніше -