Укр
Рус
Мясо Другі страви Чилійська кухня

Смажена маринована яловичина

( 5.0000 5 54 4 оцінки)
559 - переглядів
25 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Смажена маринована яловичина - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Невеликий рецепт китайського натхнення: смажена яловичина, маринована в устричному соусі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смажена маринована яловичина" (на 100 грам)

  • Білки10.2 гр.
  • Жири6.8 гр.
  • Вуглеводи5 гр.
  • Калорії127 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займіться підготовкою головного продукту в цьому рецепті - яловичиною. Для початку потрібно правильно вибрати м'ясо. Найперше при виборі яловичини, її необхідно понюхати. Яловичина зобов'язана віддавати легкий молочний запах. Не свіже м'ясо не пахне. Друге, яловичину необхідно ретельно оглянути. Вибрати за відтінком яловичину все ж важко. Адже колір м'яса може бути різним -від насиченого червоного, до рожевого. Ще в м'ясі не повинно бути кривавих патьоків, що утворюються від неправильного забою. Соковиту вирізку з яловичини наріжте тонкими скибочками і покладіть м'ясо в миску.

Крок - 1
02

Засипте в м'ясо трохи солі, чорний мелений перець, залийте соєвий соус і додайте біле столове вино. Потім відокремте прямо в миску до яловичини яєчний білок і додайте трохи кукурудзяного крохмалю. Ретельно перемішайте все, для кращого маринування м'яса і відставте на час в сторону.

Крок - 2
03

Тепер ретельно помийте холодною водою і на обробній дошці дрібно наріжте зелену цибулю. Очистіть від лушпиння часник, а потім дрібно його наріжте або видавіть через чеснокодавку.

Крок - 3
04

Приготуйте соус для обсмажування яловичини. Залийте воду в дрібну миску, додайте устричний соус, білий соєвий соус, вустерширський соус, засипте цукор і крохмаль. Добре перемішайте все, до розчинення сипучих інгредієнтів.

Крок - 4
05

У глибокий сотейник на сильному вогні залийте досить багато оливкового або рослинного масла. Покладіть в сотейник раніше замариновану яловичину і обсмажте в олії, постійно помішуючи, близько десяти секунд і відразу вийміть м'ясо в миску.

Крок - 5
06

Потім обсмажте в цій же сковороді на середньому вогні і в невеликій кількості масла заздалегідь підготовлений часник і імбир близько 15 секунд, додавши раніше приготований соус.

Крок - 6
07

Варіть вміст сковороди близько 20 секунд, а потім додайте присмажені скибочки яловичини і обсмажуйте ще близько 5 хвилин, завершите, посипавши кунжутним маслом. При необхідності відрегулюйте приправу. Смажену мариновану яловичину подавайте, посипавши дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Обжорка - покроковий рецепт, фото 1 Обжорка 30 4 3 з 5 - детальніше -
Вівсяна каша з йогуртом - покроковий рецепт, фото 1 Вівсяна каша з йогуртом 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Закуска на шпажках з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Закуска на шпажках з креветками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Лангет з курки - покроковий рецепт, фото 1 Лангет з курки 75 2 3 з 5 - детальніше -
Кукурудзяний хліб - покроковий рецепт, фото 1 Кукурудзяний хліб 115 1 2 з 5 - детальніше -
Торт "Ніжний" - покроковий рецепт, фото 1 Торт "Ніжний" 80 5 3 з 5 - детальніше -