Укр
Рус
Локшина Другі страви Корейська кухня

Смажена локшина

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

673 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Смажена локшина - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Смажена локшина - традиційна страва азіатської кухні. Пропонуємо рецепт приготування смаженої локшини по-китайськи з двома видами соєвого соусу: світлим і темним грибним. Перший додасть страві необхідні смакові якості, а другий наситить локшину тонким ароматом грибів і подарує карамельний присмак. Якщо додати в таку локшину овочі та індичку, вийде фантастична страва для святкової сімейної вечері.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смажена локшина" (на 100 грам)

  • Білки11.9 гр.
  • Жири7.5 гр.
  • Вуглеводи30.4 гр.
  • Калорії237 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Закип'ятіть воду в каструлі і відваріть локшину до напівготовності відповідно до інструкції на упаковці.

Крок - 1
02

Готову локшину відкиньте на друшляк і промийте холодною водою, щоб зупинити процес приготування.

Крок - 2
03

Зелену цибулю вимийте і наріжте великими шматочками. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями.

Крок - 3
04

Відварну або запечену індичку розберіть на волокна. Якщо немає індички, в цій страві можна використовувати будь-яке інше м'ясо на ваш розсуд.

Крок - 4
05

В одній ємності з'єднайте світлий і темний соєвий соус, ароматизований грибами. Додайте кунжутне масло, цукор, рисове вино, воду і подрібнений часник. Перемішайте інгредієнти до однорідності і розчинення кристалів цукру.

Крок - 5
06

На антипригарній сковороді на сильному вогні розігрійте рослинну олію і відправте туди варену локшину. Помішавши, обсмажуйте пару хвилин, щоб локшина злегка почервоніла, а потім перекладіть на тарілку.

Крок - 6
07

У сковороду, де смажилася локшина, відправте нарізану цибулю, злегка підсмажте і поверніть туди локшину. Смажте інгредієнти разом ще хвилину, а потім додайте трохи рослинного масла.

Крок - 7
08

Влийте раніше приготований соус і перемішайте інгредієнти до однорідності. У цей момент локшина почне карамелізуватися і купувати красивий темно-коричневий відтінок.

Крок - 8
09

Додайте на сковороду паростки квасолі, шматочки індички і нарізану зелену цибулю. Перемішайте і смажте ще 2-3 хвилини, поки паростки не стануть прозорими.

Крок - 9
10

В кінці посоліть і поперчіть страву за смаком, перемішайте і вимкніть вогонь. Смажена локшина по-китайськи готова. Викладіть її на тарілку сервіровки і прикрасьте подрібненою свіжою кінзою. Подавайте на стіл гарячою. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Картопля по-французьки - покроковий рецепт, фото 1 Картопля по-французьки 75 4 3 з 5 - детальніше -
Картопляна бабка в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Картопляна бабка в духовці 120 5 3 з 5 - детальніше -
Кулебяка з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Кулебяка з капустою 40 4 2 з 5 - детальніше -
Варення з яблук п’ятихвилинка - покроковий рецепт, фото 1 Варення з яблук п’ятихвилинка 20 1 2 з 5 - детальніше -