Укр
Рус
Мясо Другі страви Норвезька кухня

Смажена курка на сковороді

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

710 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Смажена курка на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Норвезька кухня, Гавайська кухня, Португальська кухня, Грузинська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати, Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Смажена курка на сковороді - звична страва для багатьох. Але ми пропонуємо оригінальний французький рецепт його приготування. Якщо точно слідувати рекомендаціям, вже через годину у вас на столі буде соковита і ніжна курочка по-французьки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смажена курка на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки12.4 гр.
  • Жири9.4 гр.
  • Вуглеводи18.3 гр.
  • Калорії221 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Філе курячої грудки вимийте, просушіть і покладіть на обробну дошку. Пройдіться по шматочках качалкою для тіста, щоб вони стали м'якшими. Посоліть і поперчіть курку з обох сторін.

Крок - 1
02

В окремій мисці змішайте яйця з молоком.

Крок - 2
03

Вимийте, обтрусіть від вологи і дрібно порубайте ножем свіжу зелень петрушки. Додайте її до молока і яєць.

Крок - 3
04

Всипте сіль і мелений чорний перець. Перемішайте інгредієнти ложкою до однорідності.

Крок - 4
05

Курячі грудки викладіть в ємність і залийте сумішшю. Постарайтеся, щоб вона обволокла крицю з усіх боків.

Крок - 5
06

Борошно насипте в тарілку і запаніруйте в ній курячі грудки.

Крок - 6
07

Розігрійте в сковороді рослинне масло, обсмажте на ньому курку з обох сторін до золотистої скоринки і перекладіть на тарілку.

Крок - 7
08

На сковороду, де смажилася курка, додайте вершкове масло і розтопіть. Зубчики часнику очистіть від лушпиння і пропустіть через прес. Надішліть подрібнений часник на сковороду.

Крок - 8
09

Лимон вимийте, просушіть і зніміть з нього цедру. Додайте цедру до часнику. Перемішайте інгредієнти і доведіть масло до кипіння.

Крок - 9
10

Відразу після цього вилийте на сковороду біле вино, перемішайте і знову доведіть суміш до кипіння.

Крок - 10
11

Поверніть на сковороду курячі грудки, всипте подрібнену петрушку, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте курку ще 15 хвилин.

Крок - 11
12

Смажена курка на сковороді по-французьки готова. Перекладіть грудки на тарілку, полийте соусом, в якому вони готувалися, і прикрасьте свіжою петрушкою. Курка ніжна, соковита і ароматна. Смачного!

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Гуляш зі свинини з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш зі свинини з грибами 75 6 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Нагетси з червоної риби - покроковий рецепт, фото 1 Нагетси з червоної риби 60 3 3 з 5 - детальніше -
Багет з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Багет з начинкою 40 2 2 з 5 - детальніше -
Чорнослив у шоколаді - покроковий рецепт, фото 1 Чорнослив у шоколаді 60 3 3 з 5 - детальніше -
Повидло з яблук і слив - покроковий рецепт, фото 1 Повидло з яблук і слив 55 1 2 з 5 - детальніше -