Укр
Рус
Печінка Другі страви Кухня Греції

Смажена куряча печінка з цибулею і спеціями

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

732 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Смажена куряча печінка з цибулею і спеціями - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Греції

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

З усіма різноманітними стравами з курки, які ми готуємо, від тушкованої птиці до стейка, особливо під час свят, дивно, що куряча печінка не так популярна. Сподіваємося, що з цим чудовим рецептом ви добре приготуєте курячу печінку смажену з цибулею і спеціями. Також ви можете пропустити грибний і цибульний соус разом і просто обсмажити печінку з сіллю, перцем і насолоджуватися нею як є.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смажена куряча печінка з цибулею і спеціями" (на 100 грам)

  • Білки10.9 гр.
  • Жири7.5 гр.
  • Вуглеводи2.1 гр.
  • Калорії123 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу акуратно відріжте сухожилля (сполучну тканину) в кожному шматочку курячої печінки. Промийте печінку проточною водою, відцідіть через дрібне сито і складіть субпродукт в окремій мисці до подальшого використання. Коли зайва рідина з продукту піде, приправте печінку сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 1
02

Нагрійте трохи рослинного або оливкового масла в антипригарной сковороді і відправте в неї підготовлену печінку. Обсмажуйте курячу печінку з обох сторін, постійно помішуючи, до золотисто-коричневого кольору і напів-готову перекладіть в тарілку. Відставте поки в сторону.

Крок - 2
03

У цю ж сковорідку долийте трохи рослинного масла (за потребою) та засипте попередньо очищену від лушпиння і нарізану тонкими півкільцями червону цибулю (можна використовувати ріпчасту цибулю). Потім додайте відразу в сковорідку заздалегідь вимиту і дрібно нашатковану зелену цибулю. Краще використовувати білу частину зелені, а саму зелену цибулю залиште на потім для прикраси. Обсмажуйте цибулю, постійно перемішуючи, до її розм'якшення.

Крок - 3
04

Далі додайте в сковорідку попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник. Обсмажуйте, помішуючи кілька хвилин, до появи насиченого аромату. Тепер засипте в сковороду вимиті і крупно нарізані печериці і смажте, періодично помішуючи, поки гриби не стануть м'якими.

Крок - 4
05

Додайте в сковороду трохи просіяного борошна, добре перемішайте з грибною сумішшю, до повного об'єднання продуктів. Залийте в сковороду воду і обережно перемішайте, щоб соус став гладким. Додайте в соус подрібнений червоний перець чилі. Дайте соусу підготуватися протягом хвилини або двох, поки він не почне густіти.

Крок - 5
06

Потім додайте назад в сковорідку до решти продуктів, раніше обсмажену печінку і готуйте разом з соусом ще 3-5 хвилин або поки субпродукт не буде повністю готовий. Готову смажену курячу печінку з цибулею і спеціями посипте зеленими частинами зеленої цибулі і подавайте до столу.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сирна запіканка з ягодами - покроковий рецепт, фото 1 Сирна запіканка з ягодами 80 4 3 з 5 - детальніше -
Мариновані кабачки з часником - покроковий рецепт, фото 1 Мариновані кабачки з часником 65 1 2 з 5 - детальніше -
Куряча ковбаса з желатином - покроковий рецепт, фото 1 Куряча ковбаса з желатином 45 1 3 з 5 - детальніше -
Салат по-британськи - покроковий рецепт, фото 1 Салат по-британськи 35 3 2 з 5 - детальніше -