Укр
Рус
Капуста Другі страви Швейцарська кухня

Смажена кольорова капуста

( 4.7500 4 512 12 оцінок)

943 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Смажена кольорова капуста - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Швейцарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Тим, хто хоче урізноманітнити стіл смачною і корисною овочевою стравою, пропонуємо приготувати кольорову капусту за нашим рецептом. А якщо замінити вершкове масло рослинним, то готовою стравою можна сміливо пригощати вегетаріанців і тих, хто дотримується посту.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смажена кольорова капуста" (на 100 грам)

  • Білки2 гр.
  • Жири5.7 гр.
  • Вуглеводи6.9 гр.
  • Калорії91 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку приготуйте салат, на якому буде подаватися стейк з капусти. Наріжте кубиками попередньо відварений і очищений від шкірки буряк і висипте в миску. Солодку червону цибулю наріжте максимально тонкою соломкою і відправте в салатник.

Крок - 1
02

Ретельно вимитий під проточною водою солодкий перець відокремте від серцевини, подрібніть кубиками і додайте до овочів.

Крок - 2
03

У загальну миску висипте гарбузове насіння і нарізаний невеликими кубиками огірок.

Крок - 3
04

Займіться приготуванням соусу. Візьміть зручну для замішування емкость- «шейкер». Для цього відмінно підходить звичайна скляна банка з кришкою, що закручується. Вилийте в посудину яблучний оцет, додайте гірчицю з цільними зернами, посоліть, поперчіть і введіть мед. Щільно закрийте банку кришкою і гарненько збовтайте. Через хвилину додайте масло і продовжуйте шейковати до отримання однорідного стану.

Крок - 4
05

Додайте в миску з салатом рукколу і заправте соусом. Посоліть, поперчіть і ретельно перемішайте. Поки салат настоюється, займіться капустою.

Крок - 5
06

Для приготування стейка з капусти качан необхідно відварити протягом 7 хвилин. Важливо - не переварити, щоб овоч зберіг щільність і цілісність після термообробки і не розпався на суцвіття.

Крок - 6
07

Видаліть листя і качан, остудіть і розріжте качан на три частини товщиною від 3 до 5 см, в залежності від його розмірів. На розігрітій сковороді розтопіть масло і обсмажте стейки спочатку з одного, а потім і з іншого боку до появи золотистої скоринки.

Крок - 7
08

Візьміть красиву тарілку, в якій будете подавати страву. Першим шаром викладіть овочевий салат, а зверху покладіть капустяний стейк.

Крок - 8
09

Прикрасьте готову страву декількома листочками руколи, гарбузовим насінням і мигдальними пелюстками. Повноцінний обід зі справжнім вітамінним комплексом готовий до дегустації. А ще це відмінний варіант повечеряти без м'яса. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник вегетаріанський - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник вегетаріанський 35 4 3 з 5 - детальніше -
Локшина домашня - покроковий рецепт, фото 1 Локшина домашня 40 4 3 з 5 - детальніше -
М’ясний рулет - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет 90 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Перлова каша - покроковий рецепт, фото 1 Перлова каша 20 5 2 з 5 - детальніше -
Арабська шаурма - покроковий рецепт, фото 1 Арабська шаурма 40 3 2 з 5 - детальніше -
Фондан в мікрохвильовці - покроковий рецепт, фото 1 Фондан в мікрохвильовці 45 2 2 з 5 - детальніше -
Часниковий соус без майонезу - покроковий рецепт, фото 1 Часниковий соус без майонезу 30 1 2 з 5 - детальніше -