Укр
Рус
Курячий суп Перші страви Російська кухня

Смачний суп з куркою і вермішеллю

( 4.8750 4 58 8 оцінок)
800 - переглядів
60 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Смачний суп з куркою і вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати смачний суп з куркою і вермішеллю, використовуючи курку, цибулю, моркву і селеру. Це найкраще для початківців кухарів, які хочуть приготувати простий, але смачний суп.

Інгредієнти

  • Сіль за смаком
  • Приправи 1 ч.л
  • Часник 1 зуб.
  • Кріп 3 ст.л
  • Макарони 230 г.
  • Морква 2 шт.
  • Селера 20 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Оливкова олія 2 ст.л
  • Вода 10 скл.
  • Бульйон 4 скл.
  • Стегно куряче 4 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У велику каструлю налийте воду і приготований заздалегідь курячий бульйон (використовуйте домашній бульйон, він дасть багатий смак і аромат супу). Додайте сіль, можете використовувати морську. Доведіть рідину до кипіння.

Крок - 1
02

Курячі стегна сполосніть. Зніміть з них шкіру і виріжте кістку. Чисте куряче м'ясо покладіть в каструлю з киплячим бульйоном і продовжуйте готувати, прикривши каструлю кришкою протягом 20 хвилин, періодично знімаючи піну, яка утворюється на поверхні.

Крок - 2
03

Поки готується м'ясо, підготуйте овочі. Очистіть моркву, знімаючи тонку шкірку овочечисткою. Потім наріжте її тонкими кружечками. Поки перекладіть в окрему миску і відставте.

Крок - 3
04

Купуючи селеру, зверніть увагу на колір стебел - вони повинні бити світло-зеленого кольору і без плям, а також тверді. Стебла селери промийте холодною водою. На обробній дошці розріжте їх уздовж на смужки, а потім невеликими кубиками. Поки відкладіть.

Крок - 4
05

Велику цибулину очистіть, сполосніть. Наріжте дрібними кубиками.

Крок - 5
06

На середньому вогні розігрійте сковорідку. Налийте в неї оливкову олію. Висипте нарізану цибулю і шматочки селери. Обсмажте протягом 5-8 хвилин до золотистого кольору.

Крок - 6
07

Підсмажені овочі висипте в супову каструлю. Наступною додайте нарізану моркву, а також макарони (в даному випадку ротіні - італійські макарони з твердих сортів пшениці). Продовжуйте готувати суп при слабкому кипінні ще 15 хвилин.

Крок - 7
08

Поки готуються макарони, вийміть куряче м'ясо з каструлі в тарілку. Використовуючи дві вилки, розділіть м'ясо на окремі, невеликого розміру шматочки, перевіряючи, щоб в ньому не залишилося кісток і хрящів. Подрібнене м'ясо поверніть назад в каструлю.

Крок - 8
09

За пару хвилин до кінця приготування супу, додайте в нього супову приправу. Пропустіть через прес часник для посилення аромату і покладіть нарізаний свіжий кріп (можна використовувати заморожений) і приправте сіллю за смаком.

Крок - 9
10

Перемішайте суп, готуйте ще хвилину, потім вимкніть вогонь. Зніміть каструлю з плити. Розлийте смачний суп з куркою і вермішеллю по тарілках. Смачного.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат новогодний с черносливом - покроковий рецепт, фото 1 Салат новогодний с черносливом 40 4 2 з 5 - детальніше -
Сельдь под шубой - покроковий рецепт, фото 1 Сельдь под шубой 65 4 3 з 5 - детальніше -
Лапша удон с курицей - покроковий рецепт, фото 1 Лапша удон с курицей 50 4 3 з 5 - детальніше -
Щербет - покроковий рецепт, фото 1 Щербет 45 6 3 з 5 - детальніше -