У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати смачний суп з куркою і вермішеллю, використовуючи курку, цибулю, моркву і селеру. Це найкраще для початківців кухарів, які хочуть приготувати простий, але смачний суп.
У велику каструлю налийте воду і приготований заздалегідь курячий бульйон (використовуйте домашній бульйон, він дасть багатий смак і аромат супу). Додайте сіль, можете використовувати морську. Доведіть рідину до кипіння.
Курячі стегна сполосніть. Зніміть з них шкіру і виріжте кістку. Чисте куряче м'ясо покладіть в каструлю з киплячим бульйоном і продовжуйте готувати, прикривши каструлю кришкою протягом 20 хвилин, періодично знімаючи піну, яка утворюється на поверхні.
Поки готується м'ясо, підготуйте овочі. Очистіть моркву, знімаючи тонку шкірку овочечисткою. Потім наріжте її тонкими кружечками. Поки перекладіть в окрему миску і відставте.
Купуючи селеру, зверніть увагу на колір стебел - вони повинні бити світло-зеленого кольору і без плям, а також тверді. Стебла селери промийте холодною водою. На обробній дошці розріжте їх уздовж на смужки, а потім невеликими кубиками. Поки відкладіть.
Велику цибулину очистіть, сполосніть. Наріжте дрібними кубиками.
На середньому вогні розігрійте сковорідку. Налийте в неї оливкову олію. Висипте нарізану цибулю і шматочки селери. Обсмажте протягом 5-8 хвилин до золотистого кольору.
Підсмажені овочі висипте в супову каструлю. Наступною додайте нарізану моркву, а також макарони (в даному випадку ротіні - італійські макарони з твердих сортів пшениці). Продовжуйте готувати суп при слабкому кипінні ще 15 хвилин.
Поки готуються макарони, вийміть куряче м'ясо з каструлі в тарілку. Використовуючи дві вилки, розділіть м'ясо на окремі, невеликого розміру шматочки, перевіряючи, щоб в ньому не залишилося кісток і хрящів. Подрібнене м'ясо поверніть назад в каструлю.
За пару хвилин до кінця приготування супу, додайте в нього супову приправу. Пропустіть через прес часник для посилення аромату і покладіть нарізаний свіжий кріп (можна використовувати заморожений) і приправте сіллю за смаком.
Перемішайте суп, готуйте ще хвилину, потім вимкніть вогонь. Зніміть каструлю з плити. Розлийте смачний суп з куркою і вермішеллю по тарілках. Смачного.
Випадкові рецепти