Укр
Рус
Фрикадельки Перші страви Російська кухня

Смачний суп з фрикадельками

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

796 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Смачний суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Суп з фрикадельками - одна з улюблених перших страв для багатьох. Цей смачний суп з фрикадельками легко приготувати, він корисний і легкий, особливо якщо ви використовуєте яловичину з невеликою кількістю жиру.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смачний суп з фрикадельками" (на 100 грам)

  • Білки4.7 гр.
  • Жири4.2 гр.
  • Вуглеводи1.5 гр.
  • Калорії65 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Велику каструлю помістіть на плиту і налийте в неї воду. Потім покладіть в каструлю яловичину на кістці (можна використовувати свиняче м'ясо). Доведіть вміст каструлі до кипіння і в процесі варіння за допомогою шумівки знімайте піну на воді. Варіть приблизно 20 хвилин.

Крок - 1
02

Далі засипте в каструлю попередньо очищений від шкірки, а потім нарізаний дрібними кубиками корінь петрушки і молоду моркву. Додайте в ємність так само очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю. Ретельно все перемішайте і залиште вміст томитися на слабкому вогні.

Крок - 2
03

А самі тим часом покладіть в миску заздалегідь підготовлений яловичий фарш (його ви можете купити в магазині або приготувати самостійно) і розбийте в нього куряче яйце.

Крок - 3
04

Потім додайте в миску до м'яса заздалегідь очищену від лушпиння і подрібнену ріпчасту цибулю і вимиту і дрібно нашатковану зелень петрушки.

Крок - 4
05

Потім приправте вміст паприкою, часниковим порошком і чорним меленим перцем. Потім рясно посоліть все і ретельно перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної м'ясної маси.

Крок - 5
06

Тепер трохи змоченими у воді руками скачайте з утвориленої м'ясної маси невеликого розміру кульки і викладіть на великий рознос до подальшого використання.

Крок - 6
07

Потім додайте в каструлю подрібнені в томатне пюре помідори (можна використовувати томатний соус) і очищений від хвостика і дрібно нарізаний болгарський перець. Долийте в каструлю попередньо підготовлений бульйон і добре все перемішавши, варіть близько 10 хвилин.

Крок - 7
08

Тепер за допомогою шумівки виловіть в каструлі відварені кістки з м'ясом і викладіть в окрему ємність. А в каструлю додайте заздалегідь вимиту і дрібно нарізану селеру і раніше підготовлені м'ясні кульки. Потім ретельно все перемішайте і продовжуйте варити вміст близько 10-15 хвилин, до повної готовності м'яса.

Крок - 8
09

Далі засипте в каструлю попередньо вимиту і дрібно нашатковану петрушку (можна використовувати іншу зелень на вибір) і проваріть ще кілька хвилин, зніміть каструлю з вогню.

Крок - 9
10

Смачний суп з фрикадельками розлийте в красиві супниці і подавайте гарячим до обіднього столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Торт Пляцок Горіхове тріо - покроковий рецепт, фото 1 Торт Пляцок Горіхове тріо 150 7 4 з 5 - детальніше -
Яєчня з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня з ковбасою 40 2 3 з 5 - детальніше -
Рататуй в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй в духовці 120 4 4 з 5 - детальніше -
Смачний рататуй - покроковий рецепт, фото 1 Смачний рататуй 80 3 3 з 5 - детальніше -