Укр
Рус
Фрикадельки Перші страви Російська кухня

Смачний суп з фрикадельками

( 4.8571 4 57 7 оцінок)
648 - переглядів
55 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Смачний суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Суп з фрикадельками - одна з улюблених перших страв для багатьох. Цей смачний суп з фрикадельками легко приготувати, він корисний і легкий, особливо якщо ви використовуєте яловичину з невеликою кількістю жиру.

Інгредієнти

  • Петрушка 1 пуч.
  • Яйце 1 шт.
  • Фарш яловичий 800 г.
  • Цибуля 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Корінь петрушки 1 шт.
  • Яловичина 500 г.
  • Вода 2.5 л.
  • Паприка 1 ч.л
  • Часник сушений 1 ч.л
  • Перець чорний мелений 1/2 ч.л
  • Сіль за смаком
  • Помідор 4 шт.
  • Болгарський перець 1 шт.
  • Бульйон 2 скл.
  • Селера 2 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Велику каструлю помістіть на плиту і налийте в неї воду. Потім покладіть в каструлю яловичину на кістці (можна використовувати свиняче м'ясо). Доведіть вміст каструлі до кипіння і в процесі варіння за допомогою шумівки знімайте піну на воді. Варіть приблизно 20 хвилин.

Крок - 1
02

Далі засипте в каструлю попередньо очищений від шкірки, а потім нарізаний дрібними кубиками корінь петрушки і молоду моркву. Додайте в ємність так само очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю. Ретельно все перемішайте і залиште вміст томитися на слабкому вогні.

Крок - 2
03

А самі тим часом покладіть в миску заздалегідь підготовлений яловичий фарш (його ви можете купити в магазині або приготувати самостійно) і розбийте в нього куряче яйце.

Крок - 3
04

Потім додайте в миску до м'яса заздалегідь очищену від лушпиння і подрібнену ріпчасту цибулю і вимиту і дрібно нашатковану зелень петрушки.

Крок - 4
05

Потім приправте вміст паприкою, часниковим порошком і чорним меленим перцем. Потім рясно посоліть все і ретельно перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної м'ясної маси.

Крок - 5
06

Тепер трохи змоченими у воді руками скачайте з утвориленої м'ясної маси невеликого розміру кульки і викладіть на великий рознос до подальшого використання.

Крок - 6
07

Потім додайте в каструлю подрібнені в томатне пюре помідори (можна використовувати томатний соус) і очищений від хвостика і дрібно нарізаний болгарський перець. Долийте в каструлю попередньо підготовлений бульйон і добре все перемішавши, варіть близько 10 хвилин.

Крок - 7
08

Тепер за допомогою шумівки виловіть в каструлі відварені кістки з м'ясом і викладіть в окрему ємність. А в каструлю додайте заздалегідь вимиту і дрібно нарізану селеру і раніше підготовлені м'ясні кульки. Потім ретельно все перемішайте і продовжуйте варити вміст близько 10-15 хвилин, до повної готовності м'яса.

Крок - 8
09

Далі засипте в каструлю попередньо вимиту і дрібно нашатковану петрушку (можна використовувати іншу зелень на вибір) і проваріть ще кілька хвилин, зніміть каструлю з вогню.

Крок - 9
10

Смачний суп з фрикадельками розлийте в красиві супниці і подавайте гарячим до обіднього столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Азу из баранины - покроковий рецепт, фото 1 Азу из баранины 65 6 4 з 5 - детальніше -
Салат курица с овощами слоями - покроковий рецепт, фото 1 Салат курица с овощами слоями 45 4 3 з 5 - детальніше -
Гамбургер - покроковий рецепт, фото 1 Гамбургер 45 3 2 з 5 - детальніше -