Укр
Рус
Прості салати Салати Російська кухня

Смачний салат під шубою

( 4.7143 4 514 14 оцінок)

1541 - переглядів
75 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Смачний салат під шубою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Оселедець під шубою - традиційний салат радянської кухні, рецепт якого утворився за часів дефіциту, але все ж страва міцно затрималася і в наш час. Приготування салату не виділяється трудомісткістю, а всі використовувані інгредієнти - доступні і дешеві. Але якщо дізнатися якісь секрети і скористатися хитрістю, то смачний салат під шубою вийде на порядок цікавіше.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смачний салат під шубою" (на 100 грам)

  • Білки5.7 гр.
  • Жири8.9 гр.
  • Вуглеводи6.2 гр.
  • Калорії134 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займіться головним інгредієнтом цієї страви - рибою. Якщо будете використовувати оселедець з банки, тоді просто перевірте кожен шматок на наявність великих кісток і поріжте дрібніше. Ну а якщо купите цілу рибу, тоді звільніть її від шкірки і кісточок, а потім наріжте на невеликі шматочки. Надішліть нарізаний оселедець в миску.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння червону або білу ріпчасту цибулю і на обробній дошці наріжте її дрібними кубиками. Надішліть частину подрібненої цибулі в миску до оселедця.

Крок - 2
03

Потім в окрему миску викладіть сир філадельфія, додайте високої жирності майонез (краще домашнього приготування) і ретельно перемішайте, до утворення однорідної маси не густої консистенції. Раніше подрібнений оселедець з цибулею залийте утвореною сирно-майонезною сумішшю і добре перемішайте.

Крок - 3
04

Далі невелику каструлю з водою відправте на плиту і закип'ятіть. Покладіть в окріп картоплю з морквою і відварюйте до повної готовності, близько 40 хвилин. Потім охолодіть овочі, очистіть від шкірки і на обробній дошці наріжте дрібними кубиками.

Крок - 4
05

Викладіть нарізану картоплю з морквою в глибоку миску і добре змішайте. Далі додайте в миску другу частину попередньо нашаткованої червоної цибулі.

Крок - 5
06

Далі викладіть на обробну дошку мариновані огірки і наріжте дрібними квадратами. Надішліть нарізаний огірок в миску до решти продуктів, посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і ретельно перемішайте все, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 6
07

Тепер в глибоке блюдо покладіть першим шаром, раніше підготовлену рибно-цибульну масу, рівномірно розподіливши по всьому дну. Далі викладіть шар утвореної овочевої суміші.

Крок - 7
08

Потім посипте страву заздалегідь відвареними, очищеними і натертими на самій дрібній тертці курячими яйцями, прикрасьте попередньо вимитою і дрібно нашаткованою зеленню кропу і подавайте смачний салат під шубою на обідній стіл.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пюре з сочевиці - покроковий рецепт, фото 1 Пюре з сочевиці 50 5 3 з 5 - детальніше -
Ескалоп зі свинини в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Ескалоп зі свинини в духовці 45 2 3 з 5 - детальніше -
Боби в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Боби в соусі 45 4 3 з 5 - детальніше -
Мінтай в клярі на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Мінтай в клярі на сковороді 45 3 3 з 5 - детальніше -