Укр
Рус
Шуба Салати Російська кухня

Смачний салат під шубою

( 4.7143 4 514 14 оцінок)
1343 - переглядів
75 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Смачний салат під шубою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Оселедець під шубою - традиційний салат радянської кухні, рецепт якого утворився за часів дефіциту, але все ж страва міцно затрималася і в наш час. Приготування салату не виділяється трудомісткістю, а всі використовувані інгредієнти - доступні і дешеві. Але якщо дізнатися якісь секрети і скористатися хитрістю, то смачний салат під шубою вийде на порядок цікавіше.

Інгредієнти

  • Цибуля червона 2 шт.
  • Оселедець 1 шт.
  • Сир філадельфія 120 г.
  • Майонез 120 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Морква 1 шт.
  • Картопля 2 шт.
  • Огірок солоний 1 шт.
  • Яйце 2 шт.
  • Кріп 1/2 пуч.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займіться головним інгредієнтом цієї страви - рибою. Якщо будете використовувати оселедець з банки, тоді просто перевірте кожен шматок на наявність великих кісток і поріжте дрібніше. Ну а якщо купите цілу рибу, тоді звільніть її від шкірки і кісточок, а потім наріжте на невеликі шматочки. Надішліть нарізаний оселедець в миску.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння червону або білу ріпчасту цибулю і на обробній дошці наріжте її дрібними кубиками. Надішліть частину подрібненої цибулі в миску до оселедця.

Крок - 2
03

Потім в окрему миску викладіть сир філадельфія, додайте високої жирності майонез (краще домашнього приготування) і ретельно перемішайте, до утворення однорідної маси не густої консистенції. Раніше подрібнений оселедець з цибулею залийте утвореною сирно-майонезною сумішшю і добре перемішайте.

Крок - 3
04

Далі невелику каструлю з водою відправте на плиту і закип'ятіть. Покладіть в окріп картоплю з морквою і відварюйте до повної готовності, близько 40 хвилин. Потім охолодіть овочі, очистіть від шкірки і на обробній дошці наріжте дрібними кубиками.

Крок - 4
05

Викладіть нарізану картоплю з морквою в глибоку миску і добре змішайте. Далі додайте в миску другу частину попередньо нашаткованої червоної цибулі.

Крок - 5
06

Далі викладіть на обробну дошку мариновані огірки і наріжте дрібними квадратами. Надішліть нарізаний огірок в миску до решти продуктів, посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і ретельно перемішайте все, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 6
07

Тепер в глибоке блюдо покладіть першим шаром, раніше підготовлену рибно-цибульну масу, рівномірно розподіливши по всьому дну. Далі викладіть шар утвореної овочевої суміші.

Крок - 7
08

Потім посипте страву заздалегідь відвареними, очищеними і натертими на самій дрібній тертці курячими яйцями, прикрасьте попередньо вимитою і дрібно нашаткованою зеленню кропу і подавайте смачний салат під шубою на обідній стіл.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сельдь под шубой классическая - покроковий рецепт, фото 1 Сельдь под шубой классическая 50 4 3 з 5 - детальніше -
Салат шуба без селедки - покроковий рецепт, фото 1 Салат шуба без селедки 85 4 3 з 5 - детальніше -
Рыба "под шубой" - покроковий рецепт, фото 1 Рыба "под шубой" 75 4 3 з 5 - детальніше -
Салат "Сельдь под шубой" - покроковий рецепт, фото 1 Салат "Сельдь под шубой" 95 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Форшмак - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак 45 4 2 з 5 - детальніше -
Ризотто с грибами - покроковий рецепт, фото 1 Ризотто с грибами 40 4 3 з 5 - детальніше -
Сдобные пирожки - покроковий рецепт, фото 1 Сдобные пирожки 50 5 3 з 5 - детальніше -
Штрудель классический - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель классический 60 3 3 з 5 - детальніше -