Укр
Рус
Салати з мясом Салати Російська кухня

Смачний салат цезар

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

1861 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Смачний салат цезар - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Зараз спробуємо приготувати знаменитий, смачний класичний салат "Цезар". Це відомий салат, оригінальний і дуже затребуваний, незважаючи на вікову давнину страви. Основою даного салату є незвично приготований спеціальний соус. А щоб його зготувати, потрібна всього лише діжонська гірчиця з анчоусною пастою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смачний салат цезар" (на 100 грам)

  • Білки4 гр.
  • Жири12.9 гр.
  • Вуглеводи4.9 гр.
  • Калорії150 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте для цього салату кремову заправку з авокадо. Авокадо вибирайте стиглий, його шкіра повинна бути темно-коричневого кольору. Авокадо розріжте навпіл і видаліть кісточку. Вийміть за допомогою ложки м'якоть і відправте в чашу блендера.

Крок - 1
02

Додайте також в чашу сік половини лимона, анчоусну пасту, половину натертого на дрібну тертку сиру пармезан, оливкову олію, діжонську гірчицю і зубок часнику. Змішайте на високій швидкості протягом 30 секунд.

Крок - 2
03

За допомогою ложки або лопатки зніміть з бічних стінок чаші блендера не перебиті шматочки авокадо і змішуйте ще 30 секунд. Поки суміш не стане кремовою, без грудочок. Візьміть велику ємність і перекладіть в неї з блендера вийшовшу кремову заправку.

Крок - 3
04

Розділіть на окремі листки головку салату ромен і добре промийте під проточною водою. Викладіть листя салату на паперовий рушник нехай просохнуть.

Крок - 4
05

Тим часом пластини бекону розріжте поперек на смужки приблизно в 1 сантиметр. Надішліть на сковороду і підсмажте, щоб він був хрустким. Потім підсмажені шматочки бекону викладіть на серветку, щоб вбрався зайвий жир. Відставте остигати.

Крок - 5
06

Сухарики можна купити готові без смакових добавок. А можете і приготувати самостійно. Візьміть кілька шматків білого хліба і поріжте на квадратики, приблизно однакового розміру (великі і менші на ваш розсуд). Поставте в духовку і підсушіть до золотистого кольору. Або можна ще підсмажити хліб на сухій розігрітій сковороді.

Крок - 6
07

Просохлі листя салату порвіте руками або наріжте на невеликі шматочки і покладіть в ємність з заправкою. Додайте також в ємність остиглий бекон і сухарики.

Крок - 7
08

Друге авокадо розріжте, вийміть кісточку і прямо в шкірці наріжте м'якоть на квадратики. Вийміть м'якоть ложкою і відправте в миску з салатом.

Крок - 8
09

Перемішайте за допомогою двох великих ложок або лопаток, щоб заправка повністю і рівномірно розподілилася по салату. Посипте зверху «смачний салат Цезар» другою подрібненою частиною сиру пармезан. І можна подавати до столу. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Паштет курячий - покроковий рецепт, фото 1 Паштет курячий 60 4 3 з 5 - детальніше -
Пельмені сибірські - покроковий рецепт, фото 1 Пельмені сибірські 200 4 4 з 5 - детальніше -