Укр
Рус
Тістечка Десерти Фінська кухня

Смачний рецепт

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

771 - переглядів
65 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Смачний рецепт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Фінська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Цей супер легкий і смачний десерт з гладкою кремовою текстурою ідеально підійде для спекотної погоди. Він без яєць і без випічки, але за смаком нагадує пиріг з лаймом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смачний рецепт" (на 100 грам)

  • Білки5 гр.
  • Жири12.6 гр.
  • Вуглеводи29.1 гр.
  • Калорії251 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для смачного десерту на самому початку необхідно приготувати крем. Для цього вам знадобиться певна кількість вершкового сиру. Помістіть його в глибоку чисту миску. Тепер скористайтеся таким кухонним пристосуванням як міксер. З його допомогою збийте вершковий сир до однорідної консистенції.

Крок - 1
02

Відкрийте баночку згущеного молока з цукром. Надішліть потрібну кількість згущеного молока в миску зі збитим вершковим сиром.

Крок - 2
03

Візьміть лайм, ретельно помийте його під проточною водою і витріть рушником. За допомогою дрібної терки зніміть цедру з лайма прямо в миску з сиром і згущеним молоком.

Крок - 3
04

Далі вам потрібно сік лайма. Можна використовувати той, з якого знімали цедру. Розріжте лайм навпіл. З кожної половинки вичавіть сік за допомогою спеціального пристосування. Також можна це зробити, просто стиснувши половинки лайма двома руками. Додайте сік лайма в миску до решти інгредієнтів.

Крок - 4
05

Вершковий сир, згущене молоко з цукром, цедру і сік лайма збийте в мисці з допомогою того ж міксера до однорідної пишної маси. Відставте на час в сторону.

Крок - 5
06

Дістаньте печиво. Можна використовувати галетное або пісочне, на ваш розсуд. Помістіть печиво в пакет із застібкою - блискавкою. Подрібніть за допомогою качалки в дрібну крихту. Також подрібнити печиво можна за допомогою блендера.

Крок - 6
07

Коли всі інгредієнти підготовлені, приступайте до збірки десерту. Вам знадобляться невеликі широкі скляні стакани. На дно насипте невелику кількість подрібненого печива. Зверху викладіть кілька ложок крему.

Крок - 7
08

Далі знову насипте подрібнене печиво і кілька ложок крему. Робіть стільки шарів крихт з печива і крему, скільки дозволяє висота вашої склянки. Виклавши все по стаканчиках, відправте їх в холодильник на кілька годин.

Крок - 8
09

Безпосередньо перед подачею на стіл прикрасьте десерт збитими вершками, посипте подрібненим печивом, а збоку вставте скибочку лайма. Вживати дуже смачний десерт найкраще протягом дня, довго не зберігати. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Грінки в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Грінки в духовці 30 2 2 з 5 - детальніше -
Брокколі в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Брокколі в мультиварці 50 3 2 з 5 - детальніше -
Смажена курка на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Смажена курка на сковороді 55 3 3 з 5 - детальніше -