Гороховий суп є невід'ємною частиною кухні. Основний продукт - горох, причому в будь-якому вигляді.
Для початку залийте в чашу мультиварки заздалегідь підготовлений курячий бульйон. Далі засипте в бульйон заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю (можна використовувати і червону цибулю).
Далі очистіть від шкірки молоду моркву і на обробній дошці наріжте тонкими півкільцями. Надішліть подрібнену моркву також в чашу мультиварки.
Тепер ретельно помийте під проточною водою селеру, на кухонній дошці дрібно її нашаткуйте, а потім закиньте і її в мультиварку до інших овочів. Закиньте також в чашу, заздалегідь очищений від хвостика і нутрощів, а потім нарізаний невеликими квадратами болгарський перець.
Далі очистіть від лушпиння і за допомогою гострого ножа дрібно наріжте (можете видавити через чеснокодавку) часник. Надішліть подрібнений часник в чашу до всіх інших овочів.
Далі засипте в чашу мультиварки попередньо вимочений у холодній воді зелений горошок. Приправте все сухим чебрецем, рясно посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і додайте лавровий лист.
Потім покладіть в чашу поверх інших продуктів копчені окости (можна використовувати будь-яку частину, головне, щоб м'ясо було копчене), добре все перемішайте, накрийте мультиварку кришкою, встановіть необхідний режим і залиште страву готуватися, приблизно на 50-60 хвилин.
Потім витягніть з чаші мультиварки відварені копченості, відокремте м'ясо від кістки і наріжте дрібними шматочками. Далі відправте подрібнені копченості знову в чашу до решти продуктів. Знову все ретельно перемішайте, в разі потреби ще раз присоліть, приперчіть чорним меленим перцем і залиште страву готуватися в режимі «підігрів» ще кілька хвилин.
Потім розлийте смачний гороховий суп в глибокі миски (супниці) і подавайте до столу зі свіжим багетом або хлібом.
Випадкові рецепти