Укр
Рус
Гороховий суп Перші страви Українська кухня

Смачний гороховий суп

( 4.8696 4 523 23 оцінки)

3315 - переглядів
120 хвилин порцій - 8 складність - 4 з 5
Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Гороховий суп є невід'ємною частиною кухні. Основний продукт - горох, причому в будь-якому вигляді.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смачний гороховий суп" (на 100 грам)

  • Білки7.8 гр.
  • Жири3.4 гр.
  • Вуглеводи4.5 гр.
  • Калорії85 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку залийте в чашу мультиварки заздалегідь підготовлений курячий бульйон. Далі засипте в бульйон заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю (можна використовувати і червону цибулю).

Крок - 1
02

Далі очистіть від шкірки молоду моркву і на обробній дошці наріжте тонкими півкільцями. Надішліть подрібнену моркву також в чашу мультиварки.

Крок - 2
03

Тепер ретельно помийте під проточною водою селеру, на кухонній дошці дрібно її нашаткуйте, а потім закиньте і її в мультиварку до інших овочів. Закиньте також в чашу, заздалегідь очищений від хвостика і нутрощів, а потім нарізаний невеликими квадратами болгарський перець.

Крок - 3
04

Далі очистіть від лушпиння і за допомогою гострого ножа дрібно наріжте (можете видавити через чеснокодавку) часник. Надішліть подрібнений часник в чашу до всіх інших овочів.

Крок - 4
05

Далі засипте в чашу мультиварки попередньо вимочений у холодній воді зелений горошок. Приправте все сухим чебрецем, рясно посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і додайте лавровий лист.

Крок - 5
06

Потім покладіть в чашу поверх інших продуктів копчені окости (можна використовувати будь-яку частину, головне, щоб м'ясо було копчене), добре все перемішайте, накрийте мультиварку кришкою, встановіть необхідний режим і залиште страву готуватися, приблизно на 50-60 хвилин.

Крок - 6
07

Потім витягніть з чаші мультиварки відварені копченості, відокремте м'ясо від кістки і наріжте дрібними шматочками. Далі відправте подрібнені копченості знову в чашу до решти продуктів. Знову все ретельно перемішайте, в разі потреби ще раз присоліть, приперчіть чорним меленим перцем і залиште страву готуватися в режимі «підігрів» ще кілька хвилин.

Крок - 7
08

Потім розлийте смачний гороховий суп в глибокі миски (супниці) і подавайте до столу зі свіжим багетом або хлібом.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Макарони по флотськи - покроковий рецепт, фото 1 Макарони по флотськи 45 4 2 з 5 - детальніше -
М’ясний рулет з грибами - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з грибами 55 5 4 з 5 - детальніше -
Салат нісуаз зі свіжого тунця - покроковий рецепт, фото 1 Салат нісуаз зі свіжого тунця 45 5 3 з 5 - детальніше -
Макарони з сиром в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з сиром в духовці 45 3 3 з 5 - детальніше -
?>