Укр
Рус
Фруктовий кокотейль Напої Естонська кухня

Смачний фруктовий коктейль

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

661 - переглядів
25 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Смачний фруктовий коктейль - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Естонська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Солодкий і ароматний фруктовий коктейль, в якому насичений смак кориці і гвоздики в поєднанні з фруктами. Освіжаючий, ситний і смачний рецепт літнього коктейлю з фруктовим міксом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смачний фруктовий коктейль" (на 100 грам)

  • Білки0.2 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи10.6 гр.
  • Калорії48 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку зріжте кінчики ананаса гострим кухарським ножем і будьте обережні з твердим загостреним листям. Потім відріжте основу ананаса так, щоб він стояв рівно. Покладіть ананас на обробну дошку і розріжте навпіл, потім розріжте обидва шматочка навпіл і розділіть їх на чотири частини. Покладіть кожну чверть на бік, відріжте твердий шматок серцевини посередині, відокремте його від колючого дна і наріжте невеликими шматочками. Надішліть подрібнений ананас в глибоку миску (в якій і будете готувати саму страву).

Крок - 1
02

Потім очистіть попередньо вимиті червоні і зелені яблука (бажано кисло-солодких сортів), видаліть насіння і хвостики. А потім викладіть плоди на дошку і наріжте їх невеликими кубиками. Очистіть грушу, наріжте її дрібними кубиками. Полуницю наріжте дрібними шматочками. Надішліть ці подрібнені плоди так само в миску з ананасом.

Крок - 2
03

Далі, очистивши шкірку заздалегідь вимитого і просушеного персика, видаліть насіння в ньому і наріжте м'якоть невеликими шматочками. Промивши червону сливу, не знімаючи шкірки, відокремте насіння і наріжте плід невеликими шматочками. Надішліть подрібнений персик і сливу в миску до решти фруктів.

Крок - 3
04

Видаліть акуратно з кавуна всі кісточки і наріжте м'якоть плода невеликими кубиками. Помийте зелений виноград і цілком, не розрізаючи його, відправте теж в миску разом з кавуном.

Крок - 4
05

Вийміть обережно насіння зі свіжого граната і засипте їх в миску. Нарешті, очистіть від шкірки банан і наріжте його дрібними кубиками. Потім додайте подрібнений банан в ємність з іншими інгредієнтами.

Крок - 5
06

Далі залийте в миску до фруктів вишневий сік, додайте ананасовий сік, апельсиновий сік свіжовіджатий лимонний сік (можна просто додати скибочки лимона).

Крок - 6
07

Потім додайте в миску паличку кориці і гвоздики і ретельно все перемішайте. Підготовлену фруктову суміш в мисці накрийте харчовою плівкою, і остудіть в холодильнику приблизно 2-3 години. Потім розлийте смачний фруктовий коктейль у склянки, прикрасьте листочками м'яти і подавайте до столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Халва домашня - покроковий рецепт, фото 1 Халва домашня 50 3 3 з 5 - детальніше -
Справжній рецепт гамбургера - покроковий рецепт, фото 1 Справжній рецепт гамбургера 55 5 2 з 5 - детальніше -
Маринований болгарський перець - покроковий рецепт, фото 1 Маринований болгарський перець 50 1 2 з 5 - детальніше -