Укр
Рус
Бургери Закуски Американська кухня

Смачний бургер

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

984 - переглядів
45 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Смачний бургер - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Створити цей смачний бургер ми рекомендуємо в домашніх умовах! А на природі з коханою родиною така закуска буде ще смачніше! Як правильно запекти булочку, створити соковиту котлету і правильно скласти сам бургер ми зараз вас навчимо.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смачний бургер" (на 100 грам)

  • Білки9.6 гр.
  • Жири11.8 гр.
  • Вуглеводи18.4 гр.
  • Калорії222 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У великій каструлі змішайте заздалегідь вимиті і нарізані шматочками помідорів і очищену від лушпиння та дрібно нашатковану червону цибулю, відправте ємність на плиту.

Крок - 1
02

Потім засипте в каструлю сухий перець чилі, коричневий цукор, добре посоліть, додайте тмин і залийте свіжовичавлений лимонний сік. Доведіть вміст до кипіння і на середньому вогні, часто помішуючи, готуйте близько 15 хвилин.

Крок - 2
03

Зменшіть до мінімальної температури, і варіть ще 20-25 хвилин, поки вміст каструлі не досягне консистенції, схожої на пюре. Зніміть ємність з вогню і відставте остигати. Перекладіть масу, що утворилася в банку і зможете зберігати в холодильнику до тижня.

Крок - 3
04

У мисці змішайте попередньо підготовлений яловичий фарш (купіть в магазині або приготуйте самостійно), очищений від лушпиння і подрібнений часник, нарізану м'яту, свіжу зелень кінзи, коріандр і сухий кмин.

Крок - 4
05

Сформуйте з утвореної м'ясної маси досить великі кулі і утворіть в кожному невеликий отвір (певний колодязь в центрі) для сиру фета.

Крок - 5
06

Помістіть подрібнений в однорідну масу сир в центр кожної кульки і загорніть фаршем, сховавши її всередині і акуратно сформувавши котлету. Приправте обидві сторони котлети сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 6
07

Помістіть чавунну сковороду на плиту, добре розігрійте і відправте в неї підготовлені м'ясні котлети. Обсмажуйте м'ясо на середньому вогні близько 4-5 хвилин з кожного боку, до утворення кірки.

Крок - 7
08

Далі підготуйте соус. У маленькій мисці змішайте гірчицю і високої жирності майонез. Підсмажте на сковороді або (в тостері) розрізану навпіл кунжутну булочку.

Крок - 8
09

Розкладіть щедро кількість майонезного соусу на нижню частину булочки, потім покладіть свіжу рукколу і підсмажену котлету з фаршу.

Крок - 9
10

Далі полийте на котлету, раніше підготовлену томатну начинку і покладіть акуратно верхню булочку. Смачний бургер приємно порадує всіх ваших домочадців.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Яблука запечені - покроковий рецепт, фото 1 Яблука запечені 30 8 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Кесаділья - покроковий рецепт, фото 1 Кесаділья 25 4 2 з 5 - детальніше -
Холодець з курки - покроковий рецепт, фото 1 Холодець з курки 180 6 4 з 5 - детальніше -
Крем чіз для тортів і капкейків - покроковий рецепт, фото 1 Крем чіз для тортів і капкейків 40 4 3 з 5 - детальніше -