Укр
Рус
Борщ Перші страви Українська кухня

Смачний борщ з куркою

( 4.8000 4 510 10 оцінок)

936 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Смачний борщ з куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Смачний борщ з куркою - нетрадиційний рецепт класичної української першої страви. Зазвичай борщ вариться на яловичому або свинячому бульйоні. Однак борщ з куркою виходить більш легким і м'яким на смак і до того ж швидше готується. Оскільки в рецепті використовуються в основному вже готові інгредієнти, всього через 20 хвилин у вас на столі буде яскрава і апетитна страва для сімейного обіду.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смачний борщ з куркою" (на 100 грам)

  • Білки4 гр.
  • Жири5 гр.
  • Вуглеводи2.3 гр.
  • Калорії76 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Надішліть в каструлю курячі гомілки, влийте воду, всипте сіль і спеції за смаком і варіть до готовності. Якщо використовуєте вже готовий бульйон, то підігрійте його разом з куркою. Він повинен бути гарячим.

Крок - 1
02

Підготуйте решту інгредієнтів. Моркву і корінь селери вимийте і очистіть від шкірки, а ріпчасту цибулю і часник від лушпиння. Червоний болгарський перець вимийте і висушіть. Наріжте підготовлені овочі (крім часнику) невеликими шматочками.

Крок - 2
03

Розігрійте на сковороді рослинне масло і відправте туди нарізані овочі. Смажте, час від часу помішуючи, до м'якості.

Крок - 3
04

У слабо киплячий на малому вогні бульйон з куркою відправте маринований буряк. Часник і петрушку дрібно поріжте ножем.

Крок - 4
05

Приправте овочеву зажарку меленою корицею, сіллю і перцем за смаком. Слідом відправте туди томатну пасту.

Крок - 5
06

Перемішайте інгредієнти засмажкою і перекладіть її зі сковороди в каструлю з борщем. Накрийте каструлю кришкою і варіть ще пару хвилин.

Крок - 6
07

В кінці приготування додайте в борщ нарізані часник і петрушку. Перемішайте і зніміть страву з плити.

Крок - 7
08

Подавайте смачний борщ з куркою в порційних глибоких тарілках. Присипте зверху свіжою петрушкою, додайте сметану і супроводьте подачу скибочками чорного хліба. За бажанням можете ще трохи приправити борщ перцем. Це дійсно дуже смачно, ароматно і ситно. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смажені стегенця - покроковий рецепт, фото 1 Смажені стегенця 35 5 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе 30 4 2 з 5 - детальніше -
Грибна галявина - покроковий рецепт, фото 1 Грибна галявина 40 6 4 з 5 - детальніше -
Гаспачо класичний - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо класичний 40 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Куліч сирний - покроковий рецепт, фото 1 Куліч сирний 50 1 4 з 5 - детальніше -
Манник на сметані - покроковий рецепт, фото 1 Манник на сметані 50 4 3 з 5 - детальніше -
Пряні курячі гомілки - покроковий рецепт, фото 1 Пряні курячі гомілки 60 4 3 з 5 - детальніше -
Макарони з кабачками - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з кабачками 45 3 3 з 5 - детальніше -