Укр
Рус
Макаруни Випічка Італійська кухня

Смачні макаруни

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

1538 - переглядів
65 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Смачні макаруни - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Смачні макаруни - ніжне повітряне тісто, наповнене білковою начинкою. Вони на смак абсолютно божественні, їх легко приготувати, і ця випічка ідеально підходить для різдвяного столу або в якості святкових подарунків.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смачні макаруни" (на 100 грам)

  • Білки6.6 гр.
  • Жири29.8 гр.
  • Вуглеводи36.6 гр.
  • Калорії447 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

У невелику миску залийте яєчні білки і за допомогою міксера або просто вінчиком збийте їх, до легкого загустіння. Потім, повільно підсипаючи в миску цукор, збийте білкову суміш, до пишної, повітряної консистенції.

Крок - 1
02

Тепер через найдрібніше сито просійте прямо в миску з білковою сумішшю мигдальний порошок (який маєожете купити готовий або підготувати самостійно в домашніх умовах). Додайте в миску також кілька крапель харчового барвника (колір ви вибираєте на свій розсуд), можете комбінувати відразу навіть кілька відтінків.

Крок - 2
03

Далі за допомогою силіконової лопатки ретельно перемішайте вміст миски, до утворення однорідної повітряної маси. Не лінуйтеся добре перетерти білкову суміш, щоб не залишилося навіть дрібних грудок.

Крок - 3
04

Помістіть утвориену кольорову масу в кондитерський мішок і залиште на нетривалий час, хвилин на 10. Потім видавіть з мішка білкову масу на заздалегідь застелений пергаментним папером деко, утворивши невеликого розміру заготовки, так звані «таблетки». Надішліть деко з заготовками в попередньо розігріту духовку до 160 градусів, приблизно на 15-20 хвилин.

Крок - 4
05

Тим часом займіться приготуванням начинки для майбутніх макарун. Для цього помістіть сотейник на плиту, налийте в нього трохи води і засипте цукор. Ретельно перемішайте вміст і закип'ятіть.

Крок - 5
06

У глибоку миску залийте яєчні білки і міксером або кухонним вінчиком збийте їх, до повітряного стану. Додайте в миску, підготовлену охолоджену цукрову суміш і ще раз все ретельно збийте, до легкого загустіння білкової суміші.

Крок - 6
07

Далі, поступово додаючи в миску підтале вершкове масло і засипаючи сухе молоко, збийте вміст миски, до утворення густого, однорідного крему.

Крок - 7
08

Тепер за допомогою кондитерського мішка або ложкою покладіть підготовлену білкову начинку між двох, раніше запечених і охололих заготовок «таблеток», дайте охолонути крему і подавайте смачні макаруни до святкового столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Харчо - покроковий рецепт, фото 1 Харчо 60 5 3 з 5 - детальніше -
Юшка з сьомги - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з сьомги 40 5 2 з 5 - детальніше -
Крем білковий з ваніллю - покроковий рецепт, фото 1 Крем білковий з ваніллю 30 1 2 з 5 - детальніше -
Котлети з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з печінки 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Компот зі свіжих яблук - покроковий рецепт, фото 1 Компот зі свіжих яблук 30 1 2 з 5 - детальніше -
Курка з рисом (в мультиварці) - покроковий рецепт, фото 1 Курка з рисом (в мультиварці) 120 3 3 з 5 - детальніше -
Запіканка з курячої грудки - покроковий рецепт, фото 1 Запіканка з курячої грудки 40 3 3 з 5 - детальніше -