Укр
Рус
Цукерки Десерти Американська кухня

Смачні цукерки

( 4.8000 4 55 5 оцінок)
748 - переглядів
50 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Смачні цукерки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

опис

Сьогодні рецепт для любителів трюфелів, які можна легко приготувати з невеликою кількістю інгредієнтів. Смачні цукерки рекомендуються для тих, хто любить білий і темний шоколад.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смачні цукерки" (на 100 грам)

  • Білки6 гр.
  • Жири27.9 гр.
  • Вуглеводи42.3 гр.
  • Калорії452 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу наріжте невеликими шматочками або стружкою білий шоколад, покладіть його в невелику миску і на паровій бані або в мікрохвильовій печі розтопіть його, до однорідної більш рідкої маси.

Крок - 1
02

Далі в глибоку миску викладіть вершковий сир і трохи кухонною лопаткою його розмішайте. Потім додайте в миску двома порціями раніше розплавлений білий шоколад і перемішайте, до об'єднання інгредієнтів і утворення однорідної вже більш густої суміші.

Крок - 2
03

Тепер залийте в миску трохи свіжовичавленого лимонного соку і знову ретельно все перемішайте. Далі звільніть від шкаралупи фісташки, наріжте їх не дуже дрібними шматочками, а потім так само відправте в миску до решти інгредієнтів і добре все перемішайте.

Крок - 3
04

Помістіть утворене тісто, уклавши порційно на застелений пергаментним папером деко, накрийте харчовою плівкою і охолодіть в морозильній камері протягом 15 хвилин, щоб його було легко закруглити надалі. Але не тримайте занадто довго.

Крок - 4
05

Далі сформуйте з охолодженого порційного тіста невеликого розміру кульки, укладіть назад на деко, загорніть харчовою плівкою і ще на деякий час відправте остудити в холодильнику.

Крок - 5
06

Тепер подрібніть до стружки молочний або темний шоколад, покладіть його в миску і відправте на парову баню. Розчиніть шоколад, постійно мішаючи, до утворення однорідної рідкої суміші без грудочок. Температура розтоплення може варіюватися в залежності від виробника шоколаду тому, будь ласка, дотримуйтесь інструкцій на упаковці.

Крок - 6
07

Тепер акуратно умокніть охолоджені кульки з тіста в розтоплений шоколад і покладіть їх на застелену пергаментним папером обробну дошку.

Крок - 7
08

Нанесіть довільний малюнок за допомогою будь-якого крему або згущеного молока (білого шоколаду) на утворені кульки і прикрасьте фісташками. Охолодіть смачні цукерки при кімнатній температурі, а потім швидше подавайте до святкового або обіднього столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Форшмак з червоної риби - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак з червоної риби 40 6 3 з 5 - детальніше -
Салат Цезар з сухариками - покроковий рецепт, фото 1 Салат Цезар з сухариками 45 4 3 з 5 - детальніше -
Нагетси з червоної риби - покроковий рецепт, фото 1 Нагетси з червоної риби 60 3 3 з 5 - детальніше -
Пастила без цукру - покроковий рецепт, фото 1 Пастила без цукру 45 2 3 з 5 - детальніше -