Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Смачна печеня з яловичини

( 4.8667 4 515 15 оцінок)

2060 - переглядів
60 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Смачна печеня з яловичини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

У кожній родині, на мою думку, до домашньої їжі відносяться по-особливому. Адже кожна господиня, готуючи у себе на кухні, вкладає в кожну страву всю свою любов і турботу. А особливо, якщо є бажання сім'ю порадувати і здивувати, хочеться приготувати надзвичайно смачну і ситну страву. Можу запропонувати відмінне рішення - рецепт для тих, хто любить поєднання м'яса з овочами. Цей рецепт простий, і я з величезною радістю розповім вам, як приготувати смачну печеню з яловичини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смачна печеня з яловичини" (на 100 грам)

  • Білки4.8 гр.
  • Жири3.5 гр.
  • Вуглеводи6.7 гр.
  • Калорії85 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

В поліетиленовий пакет висипаємо борошно, копчену паприку, сіль, мелений перець і добре перемішуємо. Приправа для м'яса готова.

Крок - 1
02

Беремо яловиче м'ясо миєму його, обсушуємо паперовим рушником. Кладемо на обробну дошку і нарізаємо шматочками розміром приблизно 2*2. Потім поміщаємо в пакет зі спеціями, щільно закриваємо і перемішуємо, щоб кожен шматочок вкрився сумішшю приправ і борошна.

Крок - 2
03

Наступний крок нашого процесу: беремо досить велику сковороду і ставимо на плиту на середній вогонь. Наливаємо оливкову олію і обсмажуємо шматочки м'яса рівномірно з усіх боків до утворення золотистої скоринки.

Крок - 3
04

Далі беремо печериці та цибулю. Очищаємо, промиваємо та нарізаємо великими шматками. Відправляємо до м'яса на сковороду. Все перемішуємо і смажимо ще деякий час, поки гриби віддадуть свій сік і зайва волога випарується, а цибуля має підрум'янитися.

Крок - 4
05

Відправляємо все в каструлю. Розміщуємо туди також нарізані крупно овочі: картоплю (можна не очищати шкірку, досить добре вимити її щіткою), моркву очищену, стебла селери, часник пропустіть через прес. Додаємо вино і вустерширський соус.

Крок - 5
06

Все заливаємо яловичим бульйоном. Додаємо копчену паприку, суху приправу для супів, сіль і перець за смаком.

Крок - 6
07

Помідори необхідно очистити від шкірки. Заливаємо їх окропом на кілька секунд і швидко перекладаємо в холодну воду. Шкірочка легко зніметься. Відправляємо томати в блендер і перебиваємо до однорідного стану. Виливаємо в каструлю до овочів і м'яса.

Крок - 7
08

Додаємо копчену паприку, суху приправу для супів, сіль і перець за смаком. Ретельно все перемішаємо.

Крок - 8
09

Також необхідно трохи згустити печеню з яловичини. У маленькій ємності об'єднуємо кукурудзяний крохмаль і воду, ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок, вливаємо в каструлю, постійно помішуючи.

Крок - 9
10

Готуємо на повільному вогні близько 2.5-х годин. Печеню з яловичини посипаємо свіжою нарізаною зеленню, подаємо гарячою. Смачного.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Хачапурі з сулугуні - покроковий рецепт, фото 1 Хачапурі з сулугуні 75 3 3 з 5 - детальніше -
Омлет Ситний сніданок - покроковий рецепт, фото 1 Омлет Ситний сніданок 40 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Білоруські деруни - покроковий рецепт, фото 1 Білоруські деруни 55 4 3 з 5 - детальніше -
Чізкейк з варенням - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк з варенням 55 4 3 з 5 - детальніше -
Млинці з кабачків - покроковий рецепт, фото 1 Млинці з кабачків 40 3 3 з 5 - детальніше -