Укр
Рус
Нутелла Десерти Російська кухня

Смачна нутелла

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

1394 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Смачна нутелла - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Нутелла - популярний і всесвітньо відомий бренд, ця горіхово-шоколадна паста є однією з найулюбленіших солодощів у дітей і дорослих. Ніжна, ароматна, апетитна і надзвичайно смачна нутелла - завжди відмінний варіант для сніданку або перекусу, також її використовують як добавку до свіжих ягід або фруктів. Таке лакомство ви можете придбати в будь-якому супермаркеті, асортимент нутелли великий. Правда, це досить дорогий продукт, тому рекомендуємо приготувати цю пасту в домашніх умовах. Якщо говорити про те, чи здатна домашня нутелла замінити магазинний варіант, то можна говорити тільки про переваги.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смачна нутелла" (на 100 грам)

  • Білки12.5 гр.
  • Жири46.4 гр.
  • Вуглеводи15.4 гр.
  • Калорії539 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Смачну нутеллу люблять всі, але випробувавши цей рецепт на практиці, ви ще будете і любити готувати цю солодкість. Тим більше, що спосіб ще простіше цього складно придумати. Спочатку приділимо увагу горіхам. Для нутелли гарні будь-які горіхи, але ми рекомендуємо використовувати фундук. Цей вид горіхів просто ідеальний варіант для такої смакоти, як нутелла, дуже ароматні, маслянисті. Отже, деко застилаємо пергаментним папером і висипаємо на нього горіхові ядра, потім відправимо їх в духовку хвилин на 10, щоб вони трохи підсушилися.

Крок - 1
02

Після цього дістаємо їх з духовки і пересипаємо на кухонний рушник. У ньому буде зручніше очистити їх від лушпиння. Для цього просто загортаємо в вузлик рушник і гарненько переминаємо в руках горіхи.

Крок - 2
03

Після цього очищений фундук поміщаємо в чашу кухонного комбайна і перебиваємо в крихту. Але якщо ви любите, щоб нутелла була ніжною і однорідною, і горіхи в ній не відчувалися, то в цьому випадку продовжуємо молоти їх, поки не утвориться однорідна маса, досить рідка і масляниста. Дуже важливо робити паузи, адже при збиванні ножі в комбайні нагріваються і таким чином нагріваються і горіхи. А це може вплинути на те, що горіхове масло розшарується, і у нас не вийде ніжна текстура пасти.

Крок - 3
04

Тепер додаємо до горіхів інші інгредієнти, а саме: ванільний екстракт, какао порошок, кидаємо дрібку солі, наливаємо кленовий сироп (також його можна замінити медом).

Крок - 4
05

Ще додаємо кокосову олію і в кінці наливаємо молоко. Тепер вміст знову перебиваємо до однорідності. В результаті у нас повинна вийти ароматна шоколадно-горіхова маса, середньої консистенції, дуже м'яка і пластична.

Крок - 5
06

Її можна вже відразу і пробувати. Для зручності перекладаємо нутеллу в скляні баночки і відправляємо в холодильник. Коли вона застигне, вона стане ще пластичніше і буде більше нагадувати магазинну. За мінімальну кількість часу і при мінімальних зусиллях, ми приготували смачну нутеллу, яка обов'язково порадує відмінним смаком всіх членів вашої родини, і такі ласощі стануть все частіше з'являтися у вашому холодильнику.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Овочевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп 30 6 2 з 5 - детальніше -
Пісний розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Пісний розсольник 45 6 3 з 5 - детальніше -
Свинячі відбивні - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі відбивні 25 4 2 з 5 - детальніше -
Печеня - покроковий рецепт, фото 1 Печеня 90 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Оладки на дріжджах - покроковий рецепт, фото 1 Оладки на дріжджах 50 4 3 з 5 - детальніше -
Шоколадний фондан без яєць - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний фондан без яєць 60 2 3 з 5 - детальніше -
Болоньєзе з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Болоньєзе з куркою 45 1 2 з 5 - детальніше -