Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Смачна домашня ковбаса

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

1934 - переглядів
90 хвилин порцій - 5 складність - 4 з 5
Смачна домашня ковбаса - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Спробуємо приготувати своїми силами на кухні смачну домашню ковбасу! З цим рецептом вийде чудова м'ясна страва і до обіднього столу і на будь-яке свято.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Смачна домашня ковбаса" (на 100 грам)

  • Білки9.2 гр.
  • Жири34.3 гр.
  • Вуглеводи1.5 гр.
  • Калорії356 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для цієї ковбаси ви можете взяти свинячу корейку на ребрах, з невеликим шаром жиру. Але вага м'яса вказана без кісток. Таким чином, у вас буде і м'ясо і сало. Зріжте дуже гострим ножем ребра, ви можете використовувати їх для бульйону. Залишається дуже красива корейка. Тепер необхідно зняти з м'яса шкіру, вона не знадобитися. Покладіть корейку шкірою на обробну дошку, розріжте її посередині. Трохи піднімаючи м'ясо, зрізайте його плавними рухами.

Крок - 1
02

Потім зріжте наявний жир. Розріжте отримані шматочки м'яса спочатку на пласти, потім смужками і в підсумку на невеликі кубики. Таким же чином наріжте все м'ясо і сало.

Крок - 2
03

Перекладіть нарізане м'ясо з салом в чашу кухонного комбайна, посоліть і добре перемішайте, встановивши на комбайн спеціальну насадку, до повного розчинення солі. Потім додайте до фаршу нарізані тонкими смужками консервовані перці.

Крок - 3
04

Наступними покладіть: сухе молоко, цукор, кайенский перець і копчену паприку. Поставте чашу комбайна на місце і знову все перемішайте.

Крок - 4
05

Під час перемішування фаршу зі спеціями, влийте поступово тонкою цівкою в чашу комбайна крижану воду. Перемішуйте на високій швидкості, поки маса не стане дуже липкою. Вода під час запікання ковбаси, не дасть їй можливості пересохнути, а ковбаски вийдуть соковитими. Також вода відмінно з'єднається зі спеціями і рівномірно розподілить їх по м'ясу. Фарш готовий.

Крок - 5
06

Тепер підготуйте м'ясорубку електричну або звичайну, встановивши на неї спеціальну насадку для наповнення кишок фаршем. Одягніть кишку на насадку повністю і зав'яжіть її кінець на вузол або за допомогою нитки.

Крок - 6
07

Тепер викладайте фарш в м'ясорубку і заповнюйте кишку, притримуючи її однією рукою. Наповнюйте кишку не надто щільно, щоб у вас була можливість пізніше розділити її на ковбаски потрібного розміру, перекручуючи кишку кілька разів.

Крок - 7
08

Смачну домашню ковбасу запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько 30 хвилин або до появи рум'яної скоринки. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Деруни з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Деруни з цибулею 50 5 3 з 5 - детальніше -
Самса з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Самса з картоплею 60 3 3 з 5 - детальніше -
Картопляні деруни без борошна - покроковий рецепт, фото 1 Картопляні деруни без борошна 45 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Свинячий паштет - покроковий рецепт, фото 1 Свинячий паштет 60 6 3 з 5 - детальніше -
Салат цезар класичний з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Салат цезар класичний з куркою 35 4 3 з 5 - детальніше -
Запіканка з вермішелі і курки - покроковий рецепт, фото 1 Запіканка з вермішелі і курки 65 4 3 з 5 - детальніше -
Салат з гарбузом і куркою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з гарбузом і куркою 50 3 3 з 5 - детальніше -