Укр
Рус
Сирний суп Перші страви Українська кухня

Смачний сирний суп

( 4.8571 4 514 14 оцінок)
2468 - переглядів
40 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Смачний сирний суп - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Будь-яка господиня, яка бажає радувати своїх домашніх чимось дуже цікавим не тільки в свято, але і в повсякденному житті, може сміливо навіть із самих звичайних продуктів створити вельми неординарну страву. І це стосується не тільки вишуканих закусок або десертів, але навіть самих звичайних супів. Наприклад, досить легко і швидко можна приготувати смачний сирний суп, який насолодить вас насиченим вершковим смаком, та й експериментувати можна на будь-який смак. Загалом, який би з наборів інгредієнтів ви не вибрали, зіпсувати сирний суп складно. Тому, в якості експерименту пропоную додати цвітну капусту і отримаєте абсолютно незвичайний новий суп.

Інгредієнти

  • Зелена цибуля 10 г.
  • Бекон 200 г.
  • Сіль за смаком
  • Вершки 20 % 1/2 скл.
  • Сир твердий 3 скл.
  • Перець чорний мелений 1 ч.л
  • Часник 2 зуб.
  • Цибуля зелена 1 скл.
  • Кольорова капуста 1 шт.
  • Бульйон 950 мл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Обіцяю, що така страва через свою вишуканість, а також апетитного і легкого смаку, обов'язково займе одне з почесних місць в категорії перших страв. А щоб ще більше спростити процес готування, спробуйте використовувати нашу кухонну виручалочку -мультиварку, тим більше, що це не тільки швидко, але і корисно. Ну, я вважаю, що досить вже переконувати, пора братися за роботу. Отже, перш за все займемося цвітною капустою. Кочан добре промиваємо холодною водою і розбираємо на суцвіття, занадто великі ріжемо на частини. Викладаємо приготовлену капусту в чашу мультиварки.

Крок - 1
02

Нарізаємо кільцями цибулю-порей і теж кидаємо в мультиварку. Далі чистимо від лушпиння часник, дрібно шаткуємо і додаємо до решти інгредієнтів для супу.

Крок - 2
03

Після цього овочі солимо, трохи перчимо і заливаємо курячим бульйоном. Закриваємо кришку мультиварки і варимо суп до готовності овочів в режимі «суп». Це може зайняти не більше 20 хвилин.

Крок - 3
04

Потім вміст майбутнього супу перекладаємо ополоником в блендер і подрібнюємо до стану пюре, після чого повертаємо назад в мультиварку.

Крок - 4
05

Додаємо туди завчасно натертий на крупній тертці гострий сир. Добре перемішуємо за допомогою дерев'яної ложки до повного розчинення сиру і доливаємо невелику кількість вершків. Круговими рухами ложки знову все добре змішуємо, додаємо сіль і мелений перець, перемішуємо і наш супчик з повітряною консистенцією практично готовий.

Крок - 5
06

Сирний суп розливаємо по тарілках і в кожну порцію додаємо нарізаний невеликими скибочками бекон. Також посипаємо потертим твердим сиром і подрібненою зеленою цибулею. Сподіваюся, що такий апетитний і спокусливо ніжний суп дозволить насолодитися всій вашій родині, а вас зможе не раз виручити в плані різноманітності повсякденного меню. І навіть найвибагливіші їдці у вашій родині, які байдуже ставляться до перших страв, гідно оцінять смак такого супу.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Тефтели с подливкой - покроковий рецепт, фото 1 Тефтели с подливкой 35 5 3 з 5 - детальніше -
Филе куриное - покроковий рецепт, фото 1 Филе куриное 30 4 2 з 5 - детальніше -
Котлеты из судака - покроковий рецепт, фото 1 Котлеты из судака 60 3 3 з 5 - детальніше -
 Сухофрукты с медом и орехами - покроковий рецепт, фото 1 Сухофрукты с медом и орехами 50 1 3 з 5 - детальніше -