Укр
Рус
Слойки Випічка Російська кухня

Слойка з фаршем

( 5.0000 5 512 12 оцінок)

1501 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Слойка з фаршем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Хочемо запропонувати вам побалувати і смачно погодувати своїх близьких відмінною випічкою - слойкою з фаршем. Ця страва зможе бути і закускою і головною стравою, зможете смакувати нею як на святковому столі, так і в якості закуски на пікніку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Слойка з фаршем" (на 100 грам)

  • Білки15.3 гр.
  • Жири19.1 гр.
  • Вуглеводи3 гр.
  • Калорії252 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку миску викладіть заздалегідь підготовлений свинячий фарш, який ви можете придбати в будь-якому магазині або ж приготувати самостійно (перекрутити свинину через м'ясорубку).

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте його дрібними квадратами. Надішліть подрібнену цибулю в миску з фаршем. Додайте так само до м'яса попередньо очищений і видавлений через чеснокодавку часник.

Крок - 2
03

Тепер посоліть вміст миски, приперчіть чорним меленим перцем, приправте кайенским перцем і сушеним чебрецем.

Крок - 3
04

Далі посипте фарш тертим мускатним горіхом і свіжим подрібненим шавлієм, а потім додайте в миску хлібні крихти і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної маси.

Крок - 4
05

Далі викладіть утворену м'ясну начинку на харчову плівку і, утворивши певну ковбаску, загорніть акуратно фарш і помістіть в холодильник на час. У вас повинно вийти близько 2, а то і більше таких ковбасок.

Крок - 5
06

Тепер викладіть на стіл готове листкове тісто і розріжте його на довгі частини (їх повинно бути стільки, скільки м'ясних ковбасок у вас буде). Якщо частини з тіста будуть не досить широкі, можна скріпити кілька частин в одну.

Крок - 6
07

Потім на кожну частину тіста покладіть раніше підготовлену м'ясну ковбаску і загорніть тісто з фаршем в рулет, змастивши один край тесту заздалегідь збитим курячим жовтком. Залиште утворені рулети на нетривалий час.

Крок - 7
08

Викладіть підготовлені рулети на присипану борошном дошку, змастіть рясно кожен, раніше збитим курячим жовтком і розріжте на невеликі круглі заготовки, товщиною близько 1.5-2 сантиметра. Потім посипте нарізані заготовки насінням кунжуту.

Крок - 8
09

Далі укладіть підготовлені заготовки на попередньо застелений деко і відправте в попередньо розігріту до 180 градусів духовку, приблизно на 25-30 хвилин.

Крок - 9
10

Готові слойки з фаршем викладіть на гарне блюдо і подавайте до столу з улюбленим соусом.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Ліниві голубці - покроковий рецепт, фото 1 Ліниві голубці 80 4 3 з 5 - детальніше -
Шурпа з нутом - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з нутом 95 6 3 з 5 - детальніше -