Хочемо запропонувати вам побалувати і смачно погодувати своїх близьких відмінною випічкою - слойкою з фаршем. Ця страва зможе бути і закускою і головною стравою, зможете смакувати нею як на святковому столі, так і в якості закуски на пікніку.
У глибоку миску викладіть заздалегідь підготовлений свинячий фарш, який ви можете придбати в будь-якому магазині або ж приготувати самостійно (перекрутити свинину через м'ясорубку).
Далі очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте його дрібними квадратами. Надішліть подрібнену цибулю в миску з фаршем. Додайте так само до м'яса попередньо очищений і видавлений через чеснокодавку часник.
Тепер посоліть вміст миски, приперчіть чорним меленим перцем, приправте кайенским перцем і сушеним чебрецем.
Далі посипте фарш тертим мускатним горіхом і свіжим подрібненим шавлієм, а потім додайте в миску хлібні крихти і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної маси.
Далі викладіть утворену м'ясну начинку на харчову плівку і, утворивши певну ковбаску, загорніть акуратно фарш і помістіть в холодильник на час. У вас повинно вийти близько 2, а то і більше таких ковбасок.
Тепер викладіть на стіл готове листкове тісто і розріжте його на довгі частини (їх повинно бути стільки, скільки м'ясних ковбасок у вас буде). Якщо частини з тіста будуть не досить широкі, можна скріпити кілька частин в одну.
Потім на кожну частину тіста покладіть раніше підготовлену м'ясну ковбаску і загорніть тісто з фаршем в рулет, змастивши один край тесту заздалегідь збитим курячим жовтком. Залиште утворені рулети на нетривалий час.
Викладіть підготовлені рулети на присипану борошном дошку, змастіть рясно кожен, раніше збитим курячим жовтком і розріжте на невеликі круглі заготовки, товщиною близько 1.5-2 сантиметра. Потім посипте нарізані заготовки насінням кунжуту.
Далі укладіть підготовлені заготовки на попередньо застелений деко і відправте в попередньо розігріту до 180 градусів духовку, приблизно на 25-30 хвилин.
Готові слойки з фаршем викладіть на гарне блюдо і подавайте до столу з улюбленим соусом.
Випадкові рецепти