Укр
Рус
Скумбрія Другі страви Ірландська кухня

Скумбрія тушкована з овочами

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

731 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Скумбрія тушкована з овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Ірландська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Всі знають, що риба - дуже корисний продукт. Але кожен її вид має свій смак і запах. Любителям такої риби, як скумбрія, пропонуємо приготувати її тушковану з овочами. Все просто і смачно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Скумбрія тушкована з овочами" (на 100 грам)

  • Білки10.7 гр.
  • Жири11.1 гр.
  • Вуглеводи3 гр.
  • Калорії156 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Візьміть червону цибулю, почистіть її від лушпиння і сполосніть під проточною прохолодною водою. На кухонній дошці наріжте дрібними кубиками. Тепер дістаньте сковорідку і налийте в неї невелику кількість рослинної олії. Поставте сковорідку на маленький вогонь. У розігріте масло киньте подрібнену цибулю. Періодично помішуючи лопаткою, смажте протягом 2 - 3 хвилин.

Крок - 1
02

Виберіть стиглі помідори і помийте їх під проточною водою. Розріжте кожен на кілька частин. Помістіть шматочки помідорів в чашу блендера або овочерізки. Закрийте кришку і увімкніть пристрій. Подрібніть помідори до однорідного стану.

Крок - 2
03

У сковорідку, де смажиться цибуля, вилийте подрібнені в блендері помідори. Залиште готуватися на маленькому вогні протягом 10 хвилин.

Крок - 3
04

По закінченню цього періоду, киньте в сковорідку до овочів трохи крохмалю. Ретельно розмішайте за допомогою лопатки, щоб не утворилися грудочки.

Крок - 4
05

Відміряйте кількість води, вказану в рецепті і вилийте в сковорідку. Додайте сіль, чорний мелений перець і перемішайте. Готуйте ще кілька хвилин. Після зніміть сковорідку з вогню.

Крок - 5
06

Тепер вам знадобиться скляна форма для запікання. Якщо у вас такої немає, можете використовувати будь-яку іншу. Вилийте приготовлену на сковорідці овочеву масу в форму, розрівняйте за допомогою лопатки по всьому периметру.

Крок - 6
07

Підготувавши овочеву подушку, необхідно зайнятися безпосередньо самою скумбрією. Якщо вона у вас була заморожена, заздалегідь необхідно її розморозити. Відріжте їй голову і очистіть від нутрощів. Сполосніть рибу під проточною водою і промокніть паперовим рушником. Покладіть скумбрію на кухонну дошку і наріжте на шматочки шириною по 4 - 5 см.

Крок - 7
08

Покладіть шматочки скумбрії в скляну форму на овочеву масу. Наріжте пластинками лимон і помістіть між шматочками риби. Подрібніть вимиту петрушку і посипте зверху. Якщо ви використовуєте скляну форму, то поставте її в холодну духовку. Готуйте страву при температурі 180 градусів протягом 25 - 30 хвилин. Скумбрію, тушковану з овочами, можна подавати як в теплому, так і холодному вигляді. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Овсяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Овсяна каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Плов з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Плов з куркою 60 6 3 з 5 - детальніше -
Тефтелі ніжні - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі ніжні 90 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Смажена картопля - покроковий рецепт, фото 1 Смажена картопля 30 2 1 з 5 - детальніше -
Печеня з лосятини - покроковий рецепт, фото 1 Печеня з лосятини 115 6 3 з 5 - детальніше -
Начинка для млинців з курки - покроковий рецепт, фото 1 Начинка для млинців з курки 50 1 3 з 5 - детальніше -