Укр
Рус
Торти Випічка Румунська кухня

Сирний торт

( 5.0000 5 59 9 оцінок)
777 - переглядів
75 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Сирний торт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Румунська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Дуже солодкий і легкий в приготуванні шоколадний сирний торт, який обов'язково варто спробувати до свята. Це дивно солодка страва, що найкраще задовольняє шоколадну тягу любителів шоколаду.

Інгредієнти

  • Шоколад темний 250 г.
  • Ваніль 1 ст.л
  • Йогурт 200 г.
  • Цукор 160 г.
  • Сир 500 г.
  • Вода 1 скл.
  • Агар-агар 5 г.
  • Вершкове масло 80 г.
  • Какао 1 ст.л
  • Печиво пісочне 125 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте базу: помістіть печиво в пакет з блискавкою, запечатайте і за допомогою качалки роздавіть його до дрібного порошку. Як варіант, подрібніть печиво в кухонному комбайні, поки воно не перетвориться в крихту.

Крок - 1
02

Засипте утворений порошок з печива в миску, додайте какао-порошок і вершкове масло кімнатної температури. Змішуйте вміст миски руками до тих пір, поки суміш не стане схожа на вологі хлібні крихти, а масло добре перемішається з порошком з печива. В якості альтернативи, зробіть це в кухонному комбайні.

Крок - 2
03

Покладіть цю суміш в чашеобразну форму для випічки або піддон зі знімною основою, рівномірно розподіливши по всьому дну. Охолодіть в холодильнику протягом півгодини або помістіть в морозильну камеру на 10 хвилин.

Крок - 3
04

Підготуйте начинку для майбутнього торта: помістіть агар-агар в миску з водою (1 стакан, 250 мл) і дайте йому вбратися, поки ви готуєте інші інгредієнти для начинки.

Крок - 4
05

У великій мисці або чаші міксера на підставці, якщо вона використовується, збийте сир, цукор і йогурт до однорідної і кремової консистенції, використовуючи дротяний вінчик, ручний блендер або насадку для лопатей, якщо використовуєте міксер на підставці.

Крок - 5
06

Додайте в суміш ваніль, добре перемішайте і тримайте поки в стороні. Розтопіть шоколад з маслом в мікрохвильовці. Дайте трохи охолонути, а потім повільно додайте його в сирну суміш і добре перемішайте.

Крок - 6
07

Помістіть агар-агар з водою, заливши в каструлю, на плиту і дайте йому розтанути, постійно помішуючи, на слабкому вогні. Як тільки він розтане, повністю пропустіть його через сито в сирно-шоколадну суміш, постійно перемішуючи. Важливо продовжувати перемішувати сирну суміш, так як агар дуже швидко сідає, і ви повинні запобігти утворенню крихітних грудочок.

Крок - 7
08

Негайно вилийте приготовану суміш на корж у формі для випічки. Помістіть форму з вмістом в холодильник на 3-4 години перед подачею на стіл. Прикрасьте сирний торт тертим шоколадом за бажанням.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт Лебединое озеро - покроковий рецепт, фото 1 Торт Лебединое озеро 120 7 3 з 5 - детальніше -
Торт Пьяная вишня - покроковий рецепт, фото 1 Торт Пьяная вишня 60 7 3 з 5 - детальніше -
Торт Пляцок Ореховое трио - покроковий рецепт, фото 1 Торт Пляцок Ореховое трио 150 7 4 з 5 - детальніше -
Торт Сметанник - покроковий рецепт, фото 1 Торт Сметанник 60 7 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Закуска на шпажках с креветками - покроковий рецепт, фото 1 Закуска на шпажках с креветками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Маринад для грибов соевый соус - покроковий рецепт, фото 1 Маринад для грибов соевый соус 40 1 2 з 5 - детальніше -
Форшмак с морковью - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак с морковью 65 6 3 з 5 - детальніше -