Укр
Рус
Тістечка Десерти Англійська кухня

Сирний десерт у стилі "Тірамісу"

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

606 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Сирний десерт у стилі "Тірамісу" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Англійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Ці сирні міні-тірамісу складаються з шарів творога (або сиру маскарпоне), божих пальців і еспрессо. Цей десерт дуже легко приготувати, і він є забавним доповненням одного з улюблених італійських десертів - тірамісу!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Сирний десерт у стилі "Тірамісу"" (на 100 грам)

  • Білки7.2 гр.
  • Жири6 гр.
  • Вуглеводи30.7 гр.
  • Калорії211 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, почніть приготування чудового десерту. Для початку змішайте сир (можете використовувати при наявності сир маскарпоне) і цукор до однорідності. Не перемішуйте занадто багато, інакше сир може стати рідким і дати сироватку. Відставте сирну суміш на час в сторону.

Крок - 1
02

В іншу миску надішліть жирні вершки, засипте цукрову пудру і ванільний екстракт і збивайте до утворення щільних піків.

Крок - 2
03

Обережно додайте підготовлені збиті вершки в раніше приготовлену творожну (сирну) суміш. Відставте знову на час в сторону.

Крок - 3
04

В іншій мисці змішайте гарячу воду, порошок еспрессо і цукор.

Крок - 4
05

Щоб скласти десерт, по черзі занурте печиво божі пальці (так ще називають печиво савоярді) в суміш еспресо і покладіть на дно чашки (ємність, в якій будете формувати десерт). Використовуйте два-три божих пальця і ​​при необхідності розімніть їх на частини, щоб вони помістилися в чашці і утворили повний шар.

Крок - 5
06

Видавіть або викладіть ложкою шар сирної начинки поверх печива божих пальців. Повторіть ще один шар начинки з божих пальців і сирної маси. Закінчіть шаром сиру, приготуйте збиті вершки. Додайте густі вершки, цукрову пудру і екстракт ванілі у велику чашу міксера і збивайте до утворення щільних піків.

Крок - 6
07

Нанесіть на кожну вершину десерту в чашці за частиною збитих вершків (можете використовувати кондитерський мішок, щоб створити гарну фігуру), потім при бажанні посипте какао-порошком. Охолодіть сирний десерт в стилі «тірамісу» до подачі на стіл. Такий сирний десерт найкраще на 2 день.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рулетики із кабачків з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики із кабачків з куркою 55 6 3 з 5 - детальніше -
Роли з крабом - покроковий рецепт, фото 1 Роли з крабом 60 4 3 з 5 - детальніше -
Нуга без меду - покроковий рецепт, фото 1 Нуга без меду 50 4 2 з 5 - детальніше -