Укр
Рус
Сирники Десерти Українська кухня

Сирники з сиру

( 4.8214 4 528 28 оцінок)

3624 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Сирники з сиру - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Як зробити Сирники з сиру - російські сирні млинці з селянського сиру. Ці м'які, злегка солодкі млинці роблять чудовий сніданок, коли до них додається ложка грецького йогурту або сметани і ложка варення з чорниці.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Сирники з сиру" (на 100 грам)

  • Білки10.8 гр.
  • Жири15.5 гр.
  • Вуглеводи20.9 гр.
  • Калорії272 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте рідке тісто для майбутньої страви. У велику миску покладіть сир або вершковий сир і виделкою розімніть в пюре.

Крок - 1
02

Додайте в миску попередньо збиті курячі яйця і добре перемішайте. Потім засипте в миску просіяне борошно, цукор і трохи солі. Добре перемішайте вміст миски, використовуючи вилку, щоб розбити грудки борошна або сиру. Потім додайте в миску до решти продуктів попередньо вимочені родзинки, якщо використовуєте. Тісто має вийти досить густим, якщо маса буде рідкою, додайте більше муки.

Крок - 2
03

Сформуйте з утвореної сирної маси сирники: приготуйте невелику миску з борошном - ви будете використовувати її для обволакування млинців. Зберіть сирну суміш з допомогою порціонної круглої ложки в кулю, а потім трохи змоченими холодною водою руками акуратно розімніть тісто в маленький коржик.

Крок - 3
04

Далі обережно викачайте підготовлені коржики з сиру в борошні з обох сторін. Струсіть зайву муку і відкладіть в сторону, поки ви не будете готові готувати сирники.  

Крок - 4
05

Далі займіться безпосередньо самим приготуванням творожних сирників. У великій сковороді розігрійте трохи оливкового або рослинного масла і обережно покладіть в гарячу рідину сирні млинці.

Крок - 5
06

Обсмажуйте сирники на середньому вогні близько 4-5 хвилин з кожного боку, перевертаючи, або поки кожна сторона не стане золотисто-коричневою. Помістіть обсмажені сирники із творога на паперовий рушник для охолодження і видалення зайвого жиру. Не смажте сирники, тісно притуляючи їх один до одного в сковороді - при необхідності приготуйте їх в 2-3 порції.

Крок - 6
07

Для подачі посипте сирник з сиру цукровою пудрою або збризніть кленовим сиропом, медом, або ж прикрасьте збитими вершками. Або спробуйте ці сирники традиційним російським способом - зі сметаною і улюбленими фруктами або ягодами.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Прошарковий салат - покроковий рецепт, фото 1 Прошарковий салат 30 6 2 з 5 - детальніше -
Жульєн зі сметаною - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн зі сметаною 55 4 3 з 5 - детальніше -
Начинка для млинців з фаршу - покроковий рецепт, фото 1 Начинка для млинців з фаршу 45 1 2 з 5 - детальніше -
Біляші - покроковий рецепт, фото 1 Біляші 70 3 3 з 5 - детальніше -