Як зробити Сирники з сиру - російські сирні млинці з селянського сиру. Ці м'які, злегка солодкі млинці роблять чудовий сніданок, коли до них додається ложка грецького йогурту або сметани і ложка варення з чорниці.
Приготуйте рідке тісто для майбутньої страви. У велику миску покладіть сир або вершковий сир і виделкою розімніть в пюре.
Додайте в миску попередньо збиті курячі яйця і добре перемішайте. Потім засипте в миску просіяне борошно, цукор і трохи солі. Добре перемішайте вміст миски, використовуючи вилку, щоб розбити грудки борошна або сиру. Потім додайте в миску до решти продуктів попередньо вимочені родзинки, якщо використовуєте. Тісто має вийти досить густим, якщо маса буде рідкою, додайте більше муки.
Сформуйте з утвореної сирної маси сирники: приготуйте невелику миску з борошном - ви будете використовувати її для обволакування млинців. Зберіть сирну суміш з допомогою порціонної круглої ложки в кулю, а потім трохи змоченими холодною водою руками акуратно розімніть тісто в маленький коржик.
Далі обережно викачайте підготовлені коржики з сиру в борошні з обох сторін. Струсіть зайву муку і відкладіть в сторону, поки ви не будете готові готувати сирники.
Далі займіться безпосередньо самим приготуванням творожних сирників. У великій сковороді розігрійте трохи оливкового або рослинного масла і обережно покладіть в гарячу рідину сирні млинці.
Обсмажуйте сирники на середньому вогні близько 4-5 хвилин з кожного боку, перевертаючи, або поки кожна сторона не стане золотисто-коричневою. Помістіть обсмажені сирники із творога на паперовий рушник для охолодження і видалення зайвого жиру. Не смажте сирники, тісно притуляючи їх один до одного в сковороді - при необхідності приготуйте їх в 2-3 порції.
Для подачі посипте сирник з сиру цукровою пудрою або збризніть кленовим сиропом, медом, або ж прикрасьте збитими вершками. Або спробуйте ці сирники традиційним російським способом - зі сметаною і улюбленими фруктами або ягодами.
Випадкові рецепти