Сирники з сиру, приготовані в домашніх умовах з корисних і шалено смачних продуктів. Вони низькокалорійні, без глютену і дуже прості в приготуванні. Ці білкові млинці обов'язково стануть улюбленим сніданком вашої родини!
Для початку займіться головним інгредієнтом цієї страви - сиром. У глибоку миску через дрібне сито з допомогою ложки перетріть високої жирності сир (краще буде, якщо домашнього приготування). Так молочний продукт стане набагато м'якше і еластичніше.
Потім в миску до сиру по черзі розбийте курячі яйця. Багато хто використовує тільки жовток, але в нашому випадку пропонуємо все-таки взяти все з яйця.
Далі рясно присоліть вміст миски, полийте трохи екстрактом ванілі і додайте невелику кількість кленового сиропу (можна використовувати рідкий мед, але зовсім небагато).
Потім засипте в миску просіяне борошно і за допомогою кухонної лопатки ретельно все перемішайте до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної густої маси.
Помістіть утворену суміш на час в холодильник, накривши харчовою плівкою або кришкою для ємності. А далі в окрему миску засипте просіяне борошно. Дістаньте остигнулу сирну суміш і трохи змоченими руками сформуйте з сирної маси невеликого розміру кульки. Потім викачайте утворені сирні заготовки в борошні і покладіть на обробну дошку, присипану борошном, або миску.
Далі помістіть неглибоку сковорідку на плиту, укладіть в неї вершкове масло (можна використовувати рослинне) і добре розігрійте. Викладіть в гаряче масло сирні кульки і обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, приблизно по 3 хвилини з кожного боку, до утворення легкої золотистої скоринки.
Потім обсмажені сирники, якщо при смаженні ввібрали багато зайвого жиру, викладіть на паперовий рушник, на час, щоб позбутися від нього. Потім красиво розкладіть сирники з сиру на блюдо, приправте домашньою сметаною (або джемом) і подавайте до сніданку рідним.
Випадкові рецепти