Укр
Рус
Сирники Десерти Російська кухня

Сирники з сиру в домашніх умовах

( 4.8000 4 515 15 оцінок)

1330 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Сирники з сиру в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Сирники з сиру, приготовані в домашніх умовах з корисних і шалено смачних продуктів. Вони низькокалорійні, без глютену і дуже прості в приготуванні. Ці білкові млинці обов'язково стануть улюбленим сніданком вашої родини!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Сирники з сиру в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки13.3 гр.
  • Жири3.5 гр.
  • Вуглеводи10.5 гр.
  • Калорії132 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку займіться головним інгредієнтом цієї страви - сиром. У глибоку миску через дрібне сито з допомогою ложки перетріть високої жирності сир (краще буде, якщо домашнього приготування). Так молочний продукт стане набагато м'якше і еластичніше.

Крок - 1
02

Потім в миску до сиру по черзі розбийте курячі яйця. Багато хто використовує тільки жовток, але в нашому випадку пропонуємо все-таки взяти все з яйця.

Крок - 2
03

Далі рясно присоліть вміст миски, полийте трохи екстрактом ванілі і додайте невелику кількість кленового сиропу (можна використовувати рідкий мед, але зовсім небагато).

Крок - 3
04

Потім засипте в миску просіяне борошно і за допомогою кухонної лопатки ретельно все перемішайте до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної густої маси.

Крок - 4
05

Помістіть утворену суміш на час в холодильник, накривши харчовою плівкою або кришкою для ємності. А далі в окрему миску засипте просіяне борошно. Дістаньте остигнулу сирну суміш і трохи змоченими руками сформуйте з сирної маси невеликого розміру кульки. Потім викачайте утворені сирні заготовки в борошні і покладіть на обробну дошку, присипану борошном, або миску.

Крок - 5
06

Далі помістіть неглибоку сковорідку на плиту, укладіть в неї вершкове масло (можна використовувати рослинне) і добре розігрійте. Викладіть в гаряче масло сирні кульки і обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, приблизно по 3 хвилини з кожного боку, до утворення легкої золотистої скоринки.

Крок - 6
07

Потім обсмажені сирники, якщо при смаженні ввібрали багато зайвого жиру, викладіть на паперовий рушник, на час, щоб позбутися від нього. Потім красиво розкладіть сирники з сиру на блюдо, приправте домашньою сметаною (або джемом) і подавайте до сніданку рідним.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пшоняна каша на воді - покроковий рецепт, фото 1 Пшоняна каша на воді 30 4 2 з 5 - детальніше -
Рисова каша з сухофруктами - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша з сухофруктами 65 5 2 з 5 - детальніше -
Соус кетчуп - покроковий рецепт, фото 1 Соус кетчуп 45 1 2 з 5 - детальніше -
Сметанно - часниковий соус - покроковий рецепт, фото 1 Сметанно - часниковий соус 35 1 2 з 5 - детальніше -