Укр
Рус
Сирники Десерти Російська кухня

Сирники простий рецепт

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

1147 - переглядів
45 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Сирники простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Сирники - смачні оладки з сиру і вважаються однією з найпопулярніших страв на сніданок. Крім того, що сирники виходять дуже смачними, вони ще й корисні, адже сир - це дуже цінний продукт для здорового харчування. Незважаючи на те, що сирники - страва дуже проста і домашня, рецептів їх придумано вже чимало, і кожна господиня може фантазувати і експериментувати в процесі приготування скільки завгодно, додаючи до основних продуктів всілякі добавки. Але я все ж дотримуюся думки, що найкращий варіант - це сирники простий рецепт.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Сирники простий рецепт" (на 100 грам)

  • Білки13.7 гр.
  • Жири5.2 гр.
  • Вуглеводи6.1 гр.
  • Калорії134 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Думаю, що завжди знайдеться господиня, що задасть питання як приготувати творожні сирники. І я вам відкрию секрет, все залежить від хорошого сиру і правильної кількості борошна. Адже якщо борошна мало, сирники можуть розтікатися, а надто велика його кількість перетворить сирники в звичайні млинці. Але в основному на смак і текстуру сирників безпосередньо впливає якість сиру. Цей продукт може бути занадто сухий або навпаки вологий, до того ж, жирність сиру теж може значно відрізнятися. Давайте ми з вами візьмемо сир напівжирний з середньою вологістю. Отже, сир кладемо в глибоку посудину і додаємо до нього куряче яйце.

Крок - 1
02

Після цього засипаємо кокосове борошно і додаємо порошок для випічки, а також, екстракт ванілі. На завершення кидаємо зовсім небагато цедри лимона і нарешті, все перемішуємо за допомогою вінчика в однорідну масу.

Крок - 2
03

Тісто для сирників має вийти не дуже густим по консистенції, але вязким і пишним. Тепер ставимо на плиту сковорідку і змащуємо її за допомогою кулінарного пензлика кокосовим маслом. Можна, звичайно використовувати традиційно рослинне або вершкове масло, але з урахуванням того, що в нашому тісті і борошно кокосове, то відповідно, таке ж мастило підійде і для смаження.

Крок - 3
04

Потім ложкою викладаємо приготовлене тісто на сковорідку, формуючи млинці. Підсмажуємо сирники з обох сторін до коричневого кольору і, знявши лопаткою зі сковорідки, викладаємо на тарілку.

Крок - 4
05

Подаємо нашу страву зі свіжими ягодами на ваш смак, мені особисто подобається з малиною і чорницею, а ще поливаємо невеликою кількістю меду.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Курка з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Курка з грибами 150 5 2 з 5 - детальніше -
Мус домашній - покроковий рецепт, фото 1 Мус домашній 45 3 3 з 5 - детальніше -
Кабачки по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Кабачки по-корейськи 35 3 3 з 5 - детальніше -
Гороховий суп з м’ясом свинини - покроковий рецепт, фото 1 Гороховий суп з м’ясом свинини 160 5 3 з 5 - детальніше -