Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Сирний крем суп з куркою

20 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Сирний суп особливо люблять в країнах західної Європи. Головне використовувати правильний сир і додати сухарики.

Інгредієнти

Куриця гриль1 кг.
Сирок плавлений2 шт.
Вода1 л.
Цибуля1 шт.
Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Зелень1 пуч.
Часник2 зуб.
Грінки200 г.

Покроковий рецепт

01

Для приготування знадобитися: засмажити цибулю в маслі вершковому, курка або попередньо відварені курячі грудки, плавлений сирок, рубана зелень, перець і сіль.

Крок - 1
02

Слід закип'ятити воду і вкласти в ємність м'ясо, плавлені сирки, цибулю, і трохи поварити.

Крок - 2
03

Потім все збивається блендером до однорідної кашки, ставиться на вогонь до появи пухирців кипіння, додається зелень, перець за смаком і солиться, далі може подаватися до столу. При подачі можливо додати роздавлений часник і грінки.

Крок - 3

Оцінити рецепт