Укр
Рус
thermomix thermomix
Сирний суп Перші страви Українська кухня

Сирний крем суп з куркою

20 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Сирний суп особливо люблять в країнах західної Європи. Головне використовувати правильний сир і додати сухарики.

Інгредієнти

  • Куриця гриль 1 кг.
  • Сирок плавлений 2 шт.
  • Вода 1 л.
  • Цибуля 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Зелень 1 пуч.
  • Часник 2 зуб.
  • Грінки 200 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Для приготування знадобитися: засмажити цибулю в маслі вершковому, курка або попередньо відварені курячі грудки, плавлений сирок, рубана зелень, перець і сіль.

    Крок - 1
  2. 02

    Слід закип'ятити воду і вкласти в ємність м'ясо, плавлені сирки, цибулю, і трохи поварити.

    Крок - 2
  3. 03

    Потім все збивається блендером до однорідної кашки, ставиться на вогонь до появи пухирців кипіння, додається зелень, перець за смаком і солиться, далі може подаватися до столу. При подачі можливо додати роздавлений часник і грінки.

    Крок - 3

Оцінити рецепт