Укр
Рус
Сирні палички Закуски Бразильська кухня

Сирні палички в паніровці

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

731 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Сирні палички в паніровці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Бразильська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Якщо ви бачите в меню палички з моцарели, то відразу замовляєте їх. Але тепер, завдяки цьому рецепту ви можете приготувати їх вдома. Ці подвійні сирні палички в паніровці створюють ідеальний смак сиру. Подається така закуска з швидкою домашньою марінара, і ви подумаєте, що перебуваєте в барі, тоді як насправді ви сидите на дивані вдома.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Сирні палички в паніровці" (на 100 грам)

  • Білки7.3 гр.
  • Жири19.7 гр.
  • Вуглеводи21.2 гр.
  • Калорії294 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу підготуйте всі необхідні продукти для панірування. Засипте заздалегідь просіяне борошно в окрему миску. В іншу миску розбийте курячі яйця і ретельно їх збийте до однорідної маси. Ну і в третю ємність засипте панірувальні сухарі.

Крок - 1
02

Працюючи з 1 шматком сирної палички (розмір визначаєте самі) з моцарели за раз, обваляйте кожну спочатку в борошні, потім занурте у збиті яйця і добре вотріть в панірувальних сухарях. Повторіть цей процес ще раз, тільки не обвалюйте палички знову в борошні.

Крок - 2
03

Викладіть сирні палички на деко, застелене пергаментним папером, і поставте в холодильник приблизно на 1 годину.

Крок - 3
04

Нагрійте оливкову чи рослинну олію і трохи вершкового масла в глибокій каструлі на середньому вогні. Додайте в каструлю попередньо очищений від лушпиння і подрібнений часник і нарізану дрібними кубиками ріпчасту цибулю, обсмажуйте до м'якості близько 6 хвилин, постійно помішуючи.

Крок - 4
05

Додайте в каструлю томатну пасту і готуйте ще приблизно 2 хвилини, потім покладіть в ємність до решти продуктів помідори, засипте цукор, пластівці чилі, сіль і чорний мелений перець; варіть все, помішуючи, до загустіння близько 15-18 хвилин. Тримайте приготований соус (маринара) теплим.

Крок - 5
06

Розігрійте духовку до 120 градусів. Нагрійте багато рослинного масла в каструлі (десь на 6 літрів), поки не зашипить. Працюючи партіями, обсмажте сирні палички в паніровці до золотистого кольору і хрусткої скоринки близько 1 1/2 хвилини.

Крок - 6
07

Перекладіть обсмажені сирні палички на паперові рушники, щоб вони висохли, і помістіть в духовку, щоб вони не охололи, поки смажите іншу закуску. Подавайте страву в гарячому вигляді з раніше підготовленим соусом маринара. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Грецький салат з тофу - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат з тофу 45 4 3 з 5 - детальніше -
Кекс з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Кекс з гарбуза 65 1 3 з 5 - детальніше -
Сухарі в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Сухарі в духовці 35 1 2 з 5 - детальніше -
Кимчи по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Кимчи по-корейськи 40 1 2 з 5 - детальніше -