Укр
Рус
Сирні палички Закуски Португальська кухня

Сирні кульки, як в дитинстві

( 4.9231 4 513 13 оцінок)

8055 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Сирні кульки, як в дитинстві - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Португальська кухня, Кухня Греції, Шотландська кухня, Бразильська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Сирні кульки, як в дитинстві, - рецепт апетитних пончиків, які раніше готували мами своїм малюкам. Цей смак неможливо забути або з чим-небудь сплутати. Пропонуємо класичний варіант приготування солодких сирних пончиків родом з дитинства.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Сирні кульки, як в дитинстві" (на 100 грам)

  • Білки7.1 гр.
  • Жири39.1 гр.
  • Вуглеводи20.2 гр.
  • Калорії466 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Сир перекладіть в миску і розімніть вилкою. Додайте цукор і яйця. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 1
02

Всипте в пшеничну муку розпушувач для тіста, перемішайте і просійте, щоб борошно збагатилося киснем. Це зробить випічку м'якше і пишніше.

Крок - 2
03

Надішліть просіяне борошно в миску з сиром і замісити м'яке тісто. Спочатку перемішуйте інгредієнти ложкою або лопаткою, а потім місіть тісто руками.

Крок - 3
04

Присипте робочу поверхню борошном і перекладіть туди тісто для пончиків. Скачайте з нього ковбаску і наріжте шматочками. Сформуйте з шматочків кульки.

Крок - 4
05

У каструлі з високими бортиками розісмажте рослинне масло для фритюру. Коли його температура досягне 160-180 градусів, Відведіть туди сирні кульки.

Крок - 5
06

Смажте їх до зарум'янювання з усіх боків. Помішуйте вміст каструлі, щоб пончики смажилися рівномірно.

Крок - 6
07

Шумівкою вийміть готові кульки з фритюру і перекладіть на паперовий рушник, щоб він ввібрав надлишки жиру. Остудіть пончики і перекладіть гіркою на блюдо.

Крок - 7
08

Сирні кульки, як в дитинстві, майже готові. Залишилося тільки присипати їх цукровою пудрою - і можна подавати на стіл.

Крок - 8
09

Зовні пончики рум'яні, а всередині м'які і пористі. Це неймовірно смачно. Не дарма все їх так любили в дитинстві. Заваріть ароматний чай і кличте малюків до столу. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат з сиром і м’ятою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з сиром і м’ятою 30 4 2 з 5 - детальніше -
Том ям на кокосовому молоці - покроковий рецепт, фото 1 Том ям на кокосовому молоці 50 5 3 з 5 - детальніше -
Суп-пюре з брокколі - покроковий рецепт, фото 1 Суп-пюре з брокколі 40 3 3 з 5 - детальніше -
Сирні палички у фритюрі - покроковий рецепт, фото 1 Сирні палички у фритюрі 45 3 3 з 5 - детальніше -