Укр
Рус
Печиво Випічка Італійська кухня

Сирне печиво Розочка

( 4.8529 4 534 34 оцінки)

3513 - переглядів
60 хвилин порцій - 5 складність - 4 з 5
Сирне печиво Розочка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Українська кухня, Французька кухня

Дієта: Корисне харчування

Рецепти до свят: День народження, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Одна з найсмачніших печеньок, які ми зробили за останній час! Пухке тісто і кремова сирна начинка, то що потрібно. Приготуйте чудове сирне печиво Розочка і переконайтеся.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Сирне печиво Розочка" (на 100 грам)

  • Білки8.4 гр.
  • Жири5.5 гр.
  • Вуглеводи39.8 гр.
  • Калорії245 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розчиніть сухі дріжджі в підігрітому молоці і змішайте з невеликою кількістю цукру. Засипте просіяне борошно в глибоку миску, додайте цукрову пудру, ванільний цукор, курячі яйця, залийте раніше підготовлену дріжджову суміш, натріть на найдрібнішу тертку цедру лимона, додайте в миску м'який маргарин і ретельно руками все перемішайте.

Крок - 1
02

Утворене густе, пухке тісто обережно вимісіть руками. Потім покладіть підготовлене тісто в глибоку миску, накрийте кухонним рушником або харчовою плівкою і дайте йому піднятися в теплому місці протягом однієї години.

Крок - 2
03

Тим часом приготуйте начинку. Змішайте в невеликому сотейнику порошок сухого молока або вершків з цукром, додайте трохи молока і відправте на плиту. Готуйте вміст на самому повільному вогні, постійно помішуючи, близько 3 хвилин, потім додайте молоко, що залишилося і варіть до густоти.

Крок - 3
04

Далі засипте в сотейник з утвореною сумішшю, промитий і висушений ізюм і зніміть ємність з вогню. Потім додайте в сотейник сир високої жирності (можна навіть використовувати домашнього приготування) і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 4
05

Коли тісто настоїться, викладіть його на поверхню і за допомогою качалки розкачайте його до товщини пів сантиметра. Тепер викладіть на розкатаний пласт тіста раніше підготовлену сирну начинку і акуратно розподіліть рівномірним шаром.

Крок - 5
06

Далі поверніть тісто з начинкою в рулет і наріжте на невеликі круглі скибочки у вигляді трояндочок. Розкладіть скибочки начиненого тіста на деко, застелене пергаментним папером.

Крок - 6
07

Надішліть деко з випічкою в попередньо нагріту духовку до 170 градусів і випікайте. Змастіть верхівки майбутнього сирного печива, попередньо збитими яйцями. Готуйте печиво трояндочка при 170 градусах від 15 до 20 хвилин. Не ставте їх занадто близько один до одного, так як вони збільшаться під час випікання.

Крок - 7
08

Подавайте готове сирне печиво Розочка, посипавши цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Канапе з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з м’ясом 40 4 3 з 5 - детальніше -
Макарони з сиром в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з сиром в духовці 45 3 3 з 5 - детальніше -