Сік буряково-яблучний - корисний і смачний фруктово-овочевий напій. У нього яскравий колір і приємний аромат. Крім того, в буряково-яблучному соці багато вітамінів і мікроелементів. Це справжнє джерело корисних речовин, який легко приготувати за нашим рецептом.
Підготуйте необхідні інгредієнти. Для буряково-яблучного соку бажано використовувати свіжий молодий буряк, але в несезон підійде і старий овоч. Яблука і буряк ретельно вимийте щіткою.
Просушіть яблука і розріжте на часточки. Зробити це можна звичайним або, як у нас, спеціальним ножем для поділу на ломтики, який відразу виріже серцевину. Викиньте серцевину. Вона більше не знадобиться.
У буряка відріжте бадилля і носик, а сам коренеплід спочатку наріжте шматочками середньої товщини, а потім перетворіть їх в бруски.
Для приготування буряково-яблучного соку знадобиться соковижималка. Якщо її немає, можна використовувати кухонний процесор або блендер. Помістіть в пристрій шматочки фруктів і овочів і натисніть кнопку пуску. Через кілька хвилин у вас на столі буде свіжоприготовлений буряково-яблучний сік. Це дуже корисний напій. Він допомагає підтримувати вагу, захищає клітини мозку від вікових змін, знижує рівень шкідливого холестерину, попереджає рак і покращує розумову діяльність. Крім того, це багате джерело натуральної фолієвої кислоти, яка необхідна для нормального розвитку кровоносної системи і зміцнення імунітету. У буряково-яблучному соці багато калію, який регулює водний баланс, нормалізує тиск, зміцнює судини і підтримує серцевий м'яз. Такий напій повинен бути вдома в будь-який час року. Він необхідний і дорослим, і дітям. Будьте здорові!
Випадкові рецепти