Укр
Рус
Сидр Напої Французька кухня

Сидр яблучний

( 4.8857 4 535 35 оцінок)

3233 - переглядів
60 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Сидр яблучний - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Рецепт прекрасного 100% натурального, чудового освіжаючого слабоалкогольного яблучного сидру. Рекомендуємо цей чудовий напій.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Сидр яблучний" (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи9.3 гр.
  • Калорії48 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу, ретельно вимийте в холодній воді яблука. Розріжте вимиті яблука на шматочки, акуратно видаливши кісточки, і вичавіть з них сік, використовуючи повільну соковижималку.

Крок - 1
02

Тепер процідіть приготований сік через сито, вистелене марлею, і перелийте в довгий бутель.

Крок - 2
03

Добре закрийте бутель пробкою і трубкою, в яку підливайте воду, так само накрийте ємність рушником від світла.

Крок - 3
04

Через 2 дні починається бродіння, воно триває, як правило, близько 4 днів, в наступні 2 дні бродіння значно сповільнюється. Після закінчення цього часу, використовуючи шланг, перелийте сік в дві менші пляшки, в нижній частині бутля залишивши осад.

Крок - 4
05

Закрийте пляшки з яблучною сумішшю тугою пробкою, так само накрийте ємності рушником і залиште їх приблизно на 2 тижні, протягом цього часу сидр буде повільно бродити і очищатися.

Крок - 5
06

Через 2 тижні перелийте сидр в каструлю, залишаючи осад на дні циліндра. Засипте 2 родзинки в кожну пляшку (в якій буде далі зберігатися напій), і налийте сидр до 3/4 висоти ємності. Ретельно і щільно закрийте заповнені пляшки і зберігайте їх у прохолодному місці (підвал) приблизно 2 тижні. Після закінчення цього часу сидр яблучний готовий до вживання, він найкраще в холодному вигляді, перед тим як подати, кілька годин остудіть його в холодильнику.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рататуй з баклажанів - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй з баклажанів 70 6 3 з 5 - детальніше -
Нутелла з шоколадом - покроковий рецепт, фото 1 Нутелла з шоколадом 60 3 3 з 5 - детальніше -
Торт "Фруктова ніжність" - покроковий рецепт, фото 1 Торт "Фруктова ніжність" 75 5 3 з 5 - детальніше -
Соус з гострого зеленого перцю - покроковий рецепт, фото 1 Соус з гострого зеленого перцю 25 1 2 з 5 - детальніше -