Укр
Рус
thermomix thermomix
Маринад для грибів Маринади Українська кухня

Швидкі мариновані гриби

( 4.5000 4 52 2 оцінки)
90 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Швидкі мариновані гриби - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Корейська кухня, Французька кухня

Дієта: Веганські

Рецепти до свят: День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Літо

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Пропоную самим зробити мариновані гриби. Приготувати їх дуже легко, при цьому печериці будуть смачні і корисні і стануть у нагоді для салатів.

Інгредієнти

  • Печериці 300 г.
  • Часник 4 зуб.
  • Масло рослинне 5 ст.л
  • Оцет яблучний 1 1/2 ст.л
  • Перець чорний горошок 1 ч.л
  • Куркума 1 щіп.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Цукор 1 ч.л
  • Сіль за смаком

Покроковий рецепт

  1. 01

    Печериці промити і просушити паперовим рушником, щоб зникла зайва волога. Великі гриби розділити на половинки або на четвертинки.

    Крок - 1
  2. 02

    У глибокій ємності перемішати масло з оцтом, додати два види перцю горошком, куркуму, лавровий листочок, нарізані тонкими смужками зубчики часнику, сіль, цукор, підготовлені гриби і після кипіння під кришкою на слабкому вогні варити 8-10 хвилин.

    Крок - 2
  3. 03

    Коли гриби пустять сік і значно зменшаться у розмірі томити їх ще 10 хвилин.

    Крок - 3
  4. 04

    Після охолодження перекласти гриби в чисту суху банку, залити маринадом і зберігати до повного поїдання в холодильнику. До столу подавати краще з цибулькою і свіжою зеленню.

    Крок - 4

Оцінити рецепт