Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Швидкі мариновані гриби

( 4.5000 4 5 2 оцінки)
90 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Швидкі мариновані гриби - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Корейська кухня, Французька кухня

Дієта: Веганські

Рецепти до свят: День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Літо

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Пропоную самим зробити мариновані гриби. Приготувати їх дуже легко, при цьому печериці будуть смачні і корисні і стануть у нагоді для салатів.

Інгредієнти

Печериці300 г.
Часник4 зуб.
Масло рослинне5 ст.л
Оцет яблучний1 1/2 ст.л
Перець чорний горошок1 ч.л
Куркума1 щіп.
Лавровий лист1 шт.
Цукор1 ч.л
Сіль за смаком

Покроковий рецепт

01

Печериці промити і просушити паперовим рушником, щоб зникла зайва волога. Великі гриби розділити на половинки або на четвертинки.

Крок - 1
02

У глибокій ємності перемішати масло з оцтом, додати два види перцю горошком, куркуму, лавровий листочок, нарізані тонкими смужками зубчики часнику, сіль, цукор, підготовлені гриби і після кипіння під кришкою на слабкому вогні варити 8-10 хвилин.

Крок - 2
03

Коли гриби пустять сік і значно зменшаться у розмірі томити їх ще 10 хвилин.

Крок - 3
04

Після охолодження перекласти гриби в чисту суху банку, залити маринадом і зберігати до повного поїдання в холодильнику. До столу подавати краще з цибулькою і свіжою зеленню.

Крок - 4

Оцінити рецепт