Укр
Рус
Поділитися

Шурпа з баранини в казані

120 хвилин порцій - 5 складність - 5 з 5
Шурпа з баранини в казані - покроковий рецепт, фото 1

опис

Шурпа - прославлений східний суп, який складний в приготуванні і дуже калорійний.

Інгредієнти

Яблуко кисле2 шт.
Сало170 г.
Баранина500 г.
Цибуля5 шт.
Болгарський перець2 шт.
Помідор3 шт.
Картопля2 шт.
Морква2 шт.
Зіра0.5 ч.л
Коріандр0.5 ч.л
Зелень1 пуч.
01

Нарізається середніми шматочками сало і м'ясо.

Шаг - 1
02

Кільцями нарізається цибуля, середнього розміру шматочками або четвертинками помідори, попередньо обшпаривши і видаливши шкірку.

Шаг - 2
03

Болгарський перець очищається і нарізається кільцями, великою соломкою морква, часточками яблука і картопля. Також знадобиться пучок зелені для аромату.

Шаг - 3
04

Сало розтоплюється в казанку  або каструлі, що має товсте дно. Потім шкварки виймаються, а використовуватися буде жир з них.

Шаг - 4
05

У казан необхідно покласти м'ясо, яке обсмажується в ньому до золотистої скоринки, потім цибулю, помідори і перець. Тушкувати до тих пір, доки з помідор і перцю не піде сік.

Шаг - 5
06

Після цього слід покласти сухі приправи і додати моркву, протушкувати 5 хв.

Шаг - 6
07

Далі піджарка, заливається 3л. води, доводиться до кипіння і все вариться півгодини.

Шаг - 7
08

Під кінець слід кинути пучок зелені для відварки і віддачі запаху на 20 хв.

Шаг - 8
09

В цей час слід додати яблука, картоплю і залишки цибулі. Зваривши до готовності, вийміть пучок зелені і можна розливати по тарілках.

Шаг - 9

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: