Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Шурпа з баранини в казані

120 хвилинпорцій - 5складність - 5 з 5
Шурпа з баранини в казані - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

Посуд: В казані

опис

Шурпа - прославлений східний суп, який складний в приготуванні і дуже калорійний.

Інгредієнти

Яблуко кисле2 шт.
Сало170 г.
Баранина500 г.
Цибуля5 шт.
Болгарський перець2 шт.
Помідор3 шт.
Картопля2 шт.
Морква2 шт.
Зіра 1/2 ч.л
Коріандр 1/2 ч.л
Зелень1 пуч.

Покроковий рецепт

01

Нарізається середніми шматочками сало і м'ясо.

Крок - 1
02

Кільцями нарізається цибуля, середнього розміру шматочками або четвертинками помідори, попередньо обшпаривши і видаливши шкірку.

Крок - 2
03

Болгарський перець очищається і нарізається кільцями, великою соломкою морква, часточками яблука і картопля. Також знадобиться пучок зелені для аромату.

Крок - 3
04

Сало розтоплюється в казанку  або каструлі, що має товсте дно. Потім шкварки виймаються, а використовуватися буде жир з них.

Крок - 4
05

У казан необхідно покласти м'ясо, яке обсмажується в ньому до золотистої скоринки, потім цибулю, помідори і перець. Тушкувати до тих пір, доки з помідор і перцю не піде сік.

Крок - 5
06

Після цього слід покласти сухі приправи і додати моркву, протушкувати 5 хв.

Крок - 6
07

Далі піджарка, заливається 3л. води, доводиться до кипіння і все вариться півгодини.

Крок - 7
08

Під кінець слід кинути пучок зелені для відварки і віддачі запаху на 20 хв.

Крок - 8
09

В цей час слід додати яблука, картоплю і залишки цибулі. Зваривши до готовності, вийміть пучок зелені і можна розливати по тарілках.

Крок - 9

Оцінити рецепт