Укр
Рус
Печиво Випічка Американська кухня

Шоколадне печиво

( 4.8750 4 524 24 оцінки)

4973 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Шоколадне печиво - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня, Французька кухня, Українська кухня, Італійська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ці шоколадні печива - ідеальні для чаювання. Хрусткі зовні і жувальні зсередини. Не забувайте укласти шматочки білого шоколаду на всіх печеньках.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Шоколадне печиво" (на 100 грам)

  • Білки4.7 гр.
  • Жири11.2 гр.
  • Вуглеводи31.6 гр.
  • Калорії255 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розтопіть шоколадну стружку і вершкове масло на паровій бані або в мікрохвильовій печі. Якщо занадто велика температура, це не добре. Якщо шоколад тане надто швидко, вийміть його і швидко розмішайте, щоб розчинити масу, що залишилася. Коли шоколад з маслом повністю розчиниться, залиште його на деякий час перед використанням.

Крок - 1
02

Розбийте курячі яйця в миску, додайте тростинний цукор, сіль і ванільний екстракт. Збийте вміст протягом 1-2 хвилин, поки він не стане пінистим за допомогою ручного міксера.

Крок - 2
03

Додайте раніше підготовлену шоколадну суміш до утвореної пінистої маси і повільно перемішайте ручним вінчиком, до однорідної консистенції.

Крок - 3
04

Просійте харчову соду і борошно в миску і повільно перемішайте за допомогою ручного вінчика. Додайте так само в миску шоколадну стружку і перемішайте з допомогою кухонної лопатки, до об'єднання всіх інгредієнтів. Дайте утвореному тісту деякий час затвердіти в холодильнику або при кімнатній температурі.

Крок - 4
05

Як тільки тісто придбає бажану в'язкість, за допомогою спеціальної ложки видавіть на попередньо застелений пергаментом деко невеликі печеньки. Трохи змоченими руками утворіть правильну форму всім майбутнім печенькам.

Крок - 5
06

Надішліть деко в духовку і випікайте печиво 9-10 хвилин в духовці, попередньо розігрітій до 180 градусів. При переміщенні печиво розламується, тому залиште його на деку, щоб повністю остудити. Якщо ви будете пекти менше за часом, воно буде м'яким без хрускоту, а якщо ви будете довше його випікати, печиво буде хрустким без вологи.

Крок - 6
07

Як тільки шоколадне печиво охолоне, використовуйте білу стружку шоколаду, щоб прикрасити випічку у вигляді вічка.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Закусочний торт млинцевий - покроковий рецепт, фото 1 Закусочний торт млинцевий 65 4 3 з 5 - детальніше -
Вафельний торт (Pischinger) - покроковий рецепт, фото 1 Вафельний торт (Pischinger) 30 4 2 з 5 - детальніше -