Ці шоколадні печива - ідеальні для чаювання. Хрусткі зовні і жувальні зсередини. Не забувайте укласти шматочки білого шоколаду на всіх печеньках.
Розтопіть шоколадну стружку і вершкове масло на паровій бані або в мікрохвильовій печі. Якщо занадто велика температура, це не добре. Якщо шоколад тане надто швидко, вийміть його і швидко розмішайте, щоб розчинити масу, що залишилася. Коли шоколад з маслом повністю розчиниться, залиште його на деякий час перед використанням.
Розбийте курячі яйця в миску, додайте тростинний цукор, сіль і ванільний екстракт. Збийте вміст протягом 1-2 хвилин, поки він не стане пінистим за допомогою ручного міксера.
Додайте раніше підготовлену шоколадну суміш до утвореної пінистої маси і повільно перемішайте ручним вінчиком, до однорідної консистенції.
Просійте харчову соду і борошно в миску і повільно перемішайте за допомогою ручного вінчика. Додайте так само в миску шоколадну стружку і перемішайте з допомогою кухонної лопатки, до об'єднання всіх інгредієнтів. Дайте утвореному тісту деякий час затвердіти в холодильнику або при кімнатній температурі.
Як тільки тісто придбає бажану в'язкість, за допомогою спеціальної ложки видавіть на попередньо застелений пергаментом деко невеликі печеньки. Трохи змоченими руками утворіть правильну форму всім майбутнім печенькам.
Надішліть деко в духовку і випікайте печиво 9-10 хвилин в духовці, попередньо розігрітій до 180 градусів. При переміщенні печиво розламується, тому залиште його на деку, щоб повністю остудити. Якщо ви будете пекти менше за часом, воно буде м'яким без хрускоту, а якщо ви будете довше його випікати, печиво буде хрустким без вологи.
Як тільки шоколадне печиво охолоне, використовуйте білу стружку шоколаду, щоб прикрасити випічку у вигляді вічка.
Випадкові рецепти