Укр
Рус
Фондю Десерти Французька кухня

Шоколадне фондю з фруктовими шашликами

( 4.9524 4 521 21 оцінка)

3449 - переглядів
25 хвилин порцій - 1 складність - 4 з 5
Шоколадне фондю з фруктовими шашликами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Цей дуже смачний десерт - ідеальний вибір для любителів шоколаду. Зберігайте страву в простому вигляді або додайте додаткові аромати або фрукти.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Шоколадне фондю з фруктовими шашликами" (на 100 грам)

  • Білки1.9 гр.
  • Жири9.5 гр.
  • Вуглеводи22.7 гр.
  • Калорії194 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Попередньо вимиті і просушені яблука звільніть від ядра, і наріжте плід тонкими часточками, покладіть в миску з холодною водою, додавши сік лимона, поки будете готувати інші фрукти, а також для запобігання їх знебарвлення. Очистіть і наріжте банани скибочками завтовшки близько 1 см. Очистіть від шкірки ківі і наріжте його скибочками, рівними по товщині з бананами.

Крок - 1
02

Вилийте вершки високої жирності і молоко в невелику каструлю, відправте на плиту і обережно нагрійте, помішуючи, до кипіння.

Крок - 2
03

Потім зніміть каструлю з вогню і додайте в молочну суміш подрібнений темний шоколад. Змішайте все активно, поки шоколад повністю не розтане.

Крок - 3
04

Перекладіть утворену шоколадну суміш в спеціальну ємність для фондю на чайному столику. Якщо у вас немає набору для фондю, підійде будь-яка жароміцна миска. Вилийте підготовлений шоколадний соус в миску і покладіть на тарілку або підставку, щоб захистити поверхню. Переконайтеся, що на панелі є каструля з киплячою водою, трохи менше, ніж жаростійка чаша. Якщо ваш соус починає твердіти, поставте миску на каструлю, вимкніть вогонь і дайте йому повільно розтопити шоколадний соус.

Крок - 4
05

Далі акуратно злийте яблука і висушіть кухонним папером. Піддайте полуницю швидкому полосканню, але залиште її цілою зі стеблом і прикріпленими листям, якщо це можливо. Розкладіть полуницю, часточки банан і ківі, нарізані яблука і печиво по своєму смаку (не обов'язково) на блюдо навколо ємності з фондю. Забезпечте своїх гостей вилками для фондю з довгими ручками або шпажками і дозвольте їм насолоджуватися шоколадним фондю з фруктовими шашликами.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Молочний суп з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1 Молочний суп з вермішеллю 15 4 1 з 5 - детальніше -
Плов з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Плов з куркою 60 6 3 з 5 - детальніше -
Свинячі відбивні - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі відбивні 25 4 2 з 5 - детальніше -
Куряче філе - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шашлик з грибів - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з грибів 50 4 3 з 5 - детальніше -
Аджика без варіння - покроковий рецепт, фото 1 Аджика без варіння 45 1 3 з 5 - детальніше -
Мідії, приготовані в панцирі - покроковий рецепт, фото 1 Мідії, приготовані в панцирі 45 3 3 з 5 - детальніше -
Бісквіт «Апельсиновий» - покроковий рецепт, фото 1 Бісквіт «Апельсиновий» 65 4 3 з 5 - детальніше -