Укр
Рус
Шніцель Другі страви Українська кухня

Шніцель

( 4.9444 4 518 18 оцінок)
2554 - переглядів
50 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Шніцель - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Багатьом німцям подобається готувати свинячий шніцель в паніровці. Будь то в ресторанах, на свіжому повітрі в супермаркеті або кафе, німці з'їдають в цілому 35 кілограмів свинини щороку, часто в якості шніцеля. Це робить свинину найпопулярнішим м'ясом в Німеччині.

Інгредієнти

  • Петрушка 30 г.
  • Вершкове масло 4 ст.л
  • Масло рослинне 1/4 скл.
  • Свиняча вирізка 680 г.
  • Панірувальні сухарі 1 1/2 скл.
  • Яйце 2 шт.
  • Перець чорний мелений 1/2 ч.л
  • Сіль за смаком
  • Борошно 1/4 скл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 200 градусів, поки ви готуєте три компонента панірування. Просійте борошно в дрібне блюдо і збийте, додавши трохи солі і чорного меленого перцю. В іншому дрібному блюді злегка збийте курячі яйця. У третьому неглибокому блюді змішайте панірувальні сухарі і зовсім трохи солі.

Крок - 1
02

Занурте, попередньо ретельно відбиті шматки свинячої вирізки, за один раз в приправлене борошно, повертаючи обидва боки і струшуючи надлишки.

Крок - 2
03

Потім занурте м'ясо в збиті яйця, знову переконавшись, що вони повністю покриті і дозволяють надлишку капати назад в миску. Потім нанесіть на шматки свинини панірувальні сухарі, щільно умакнув їх так, щоб панірування прилипло, але будьте обережні, щоб не покрити дуже густим шаром. Помістіть покриті шматки свинини на лист пергаментного паперу або великий противень.

Крок - 3
04

Нагрійте трохи рослинного масла у великій сковороді на середньому вогні. Працюючи партіями, щоб уникнути скупченості, готуйте шніцель зі свинини до золотистого кольору на дні сковороди, 1-2 хвилини.

Крок - 4
05

Переверніть за допомогою гнучкої тонкої лопатки шматки м'яса і обсмажуйте до тих пір, поки інша сторона не стане золотисто-коричневою, шніцель повинен готуватися ще 1-2 хвилини, стежачи за температурою масла, щоб підтримувати максимальну температуру.

Крок - 5
06

Перекладіть обсмажений шніцель на деко, вистелений подвійним шаром паперових рушників або пергаментного паперу, і прогрійте в духовці близько 5 хвилин.

Крок - 6
07

Вилийте і викиньте залишившуся в сковороді олію, потім протріть ємність паперовими рушниками. Працюючи партіями знову, якщо необхідно, розтопіть вершкове масло в тій же сковороді на середньому вогні, поки не почнеться шипіння.

Крок - 7
08

Покладіть смажений шніцель на сковороду, щоб покрити одну сторону маслом, а потім швидко переверніть, щоб покрити іншу сторону. Викладіть готовий шніцель на блюдо, посипте нарізаною петрушкою і подавайте до столу з шматочками лимона.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рисова каша - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша 30 4 2 з 5 - детальніше -
Легкий салат з грушею - покроковий рецепт, фото 1 Легкий салат з грушею 20 2 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат Нісуаз - покроковий рецепт, фото 1 Салат Нісуаз 40 3 3 з 5 - детальніше -
Крем білковий з желатином - покроковий рецепт, фото 1 Крем білковий з желатином 20 1 2 з 5 - детальніше -
Кавуново-банановий смузі - покроковий рецепт, фото 1 Кавуново-банановий смузі 35 2 2 з 5 - детальніше -