Укр
Рус
Шніцель Другі страви Українська кухня

Шніцель

( 4.9444 4 518 18 оцінок)

2738 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Шніцель - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Багатьом німцям подобається готувати свинячий шніцель в паніровці. Будь то в ресторанах, на свіжому повітрі в супермаркеті або кафе, німці з'їдають в цілому 35 кілограмів свинини щороку, часто в якості шніцеля. Це робить свинину найпопулярнішим м'ясом в Німеччині.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Шніцель" (на 100 грам)

  • Білки13.4 гр.
  • Жири13.6 гр.
  • Вуглеводи21 гр.
  • Калорії263 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 200 градусів, поки ви готуєте три компонента панірування. Просійте борошно в дрібне блюдо і збийте, додавши трохи солі і чорного меленого перцю. В іншому дрібному блюді злегка збийте курячі яйця. У третьому неглибокому блюді змішайте панірувальні сухарі і зовсім трохи солі.

Крок - 1
02

Занурте, попередньо ретельно відбиті шматки свинячої вирізки, за один раз в приправлене борошно, повертаючи обидва боки і струшуючи надлишки.

Крок - 2
03

Потім занурте м'ясо в збиті яйця, знову переконавшись, що вони повністю покриті і дозволяють надлишку капати назад в миску. Потім нанесіть на шматки свинини панірувальні сухарі, щільно умакнув їх так, щоб панірування прилипло, але будьте обережні, щоб не покрити дуже густим шаром. Помістіть покриті шматки свинини на лист пергаментного паперу або великий противень.

Крок - 3
04

Нагрійте трохи рослинного масла у великій сковороді на середньому вогні. Працюючи партіями, щоб уникнути скупченості, готуйте шніцель зі свинини до золотистого кольору на дні сковороди, 1-2 хвилини.

Крок - 4
05

Переверніть за допомогою гнучкої тонкої лопатки шматки м'яса і обсмажуйте до тих пір, поки інша сторона не стане золотисто-коричневою, шніцель повинен готуватися ще 1-2 хвилини, стежачи за температурою масла, щоб підтримувати максимальну температуру.

Крок - 5
06

Перекладіть обсмажений шніцель на деко, вистелений подвійним шаром паперових рушників або пергаментного паперу, і прогрійте в духовці близько 5 хвилин.

Крок - 6
07

Вилийте і викиньте залишившуся в сковороді олію, потім протріть ємність паперовими рушниками. Працюючи партіями знову, якщо необхідно, розтопіть вершкове масло в тій же сковороді на середньому вогні, поки не почнеться шипіння.

Крок - 7
08

Покладіть смажений шніцель на сковороду, щоб покрити одну сторону маслом, а потім швидко переверніть, щоб покрити іншу сторону. Викладіть готовий шніцель на блюдо, посипте нарізаною петрушкою і подавайте до столу з шматочками лимона.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Нирки - покроковий рецепт, фото 1 Нирки 35 5 2 з 5 - детальніше -
М’ясний рулет - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет 90 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Капусняк зі свіжої капусти - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк зі свіжої капусти 70 6 4 з 5 - детальніше -
Канапе з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з м’ясом 40 4 3 з 5 - детальніше -
Деруни з м’ясним фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Деруни з м’ясним фаршем 45 3 3 з 5 - детальніше -
Запечене філе тилапії в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Запечене філе тилапії в духовці 30 2 3 з 5 - детальніше -