М'яка, дуже соковита, зі злегка рожевим кольором шинка. Ідеальний спосіб м'яса, тому що це так смачно, ситно і дійсно соковито.
Почніть з приготування маринаду, тому що його доведеться охолодити. Як визначити кількість свинячого м'яса для страви. Спочатку виміряйте кількість води, необхідне для додавання правильних пропорцій солі спецій та інших добавок. Тому, після ополіскування м'яса в холодній воді, помістіть його в ємність, в якій будете маринувати, щоб воно повністю покривалося водою. Отже, в глибоку каструлю (яку вибрали) налийте холодну воду, додайте листя лавра.
Потім засипте в каструлю запашний перець і чорний перець горошок. Накрийте каструлю кришкою, помістіть на плиту, доведіть до кипіння, а потім зніміть з вогню.
Додайте в каструлю дрібно нарізаний або віджатий через чеснокодавку часник, засипте цукор і сіль, перемішайте і залиште до повного охолодження вмісту. Вода повинна бути холодною або кімнатної температури, але не більш теплою.
Тепер просушіть м'ясо. Покладіть в спеціальний контейнер (щоб шматок повністю містився в ємність) і залийте охолодженим розсолом зі спеціями. Необхідно, щоб свинина була повністю занурена в розсіл. Накрийте контейнер кришкою і помістіть його в холодильник на 5 днів. Протягом цих п'яти днів, кожен день дивіться на м'ясо, і перевертайте його, щоб воно з усіх боків просочувалося.
Після закінчення цього часу вийміть м'ясо з маринаду, вилийте використаний розсіл і приправте м'ясо своїми улюбленими спеціями, просто протираючи їх зверху. Будь-які приправи, наприклад: гострий або кайенский перець, подрібнений запашний перець, майоран. Посипте спеціями, покладіть м'ясо в жаростійкий ємність з кришкою (ви також можете використовувати деко для випічки) і відправте її в попередньо розігріту до 180 градусів духовку.
Випікайте на другій полиці знизу, в режимі обдування вгору і вниз протягом години. Якщо вам подобається дуже м'яке м'ясо, то ви можете запікати трохи довше, наприклад, півтори години. У холодному варіанті, з наміром створити домашнє холодне м'ясо, годину - хороший час.
Після закінчення цього часу вимкніть нагрів, вийміть ємність з м'ясом з духовки і залиште настоятися з накритою кришкою на 20-30 хвилин. Завдяки цьому м'ясо буде рум'яного кольору і стане більш соковитим після нарізки.
Наріжте готову шинку на невеликі скибочки і подайте до столу. Можна м'ясо подавати з соусом з хрону і свіжими овочами.
Випадкові рецепти