Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Шашлик зі свинини

35 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Шашлик зі свинини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: На мангалі

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Як зробити дійсно дуже смачний і апетитний шашлик зі свинини. У кожного свій фірмовий секрет приготування. Моя родзинка - маринад.

Інгредієнти

Свинина1 кг.
Цибуля500 г.
Гранатовий сік300 мл.
Помідор2 шт.
Коньяк1 ст.л
Сіль2 за смаком
Перець чорний мелений за смаком

Покроковий рецепт

01

Кожен шматочок добре промитої і нарізаної свинини натерти сіллю і чорним перцем.

Крок - 1
02

У посуді  для маринування змішати м'ясо з цибулею, залити гранатовим соком і коньяком. Долити води, щоб м'ясо повністю було покрите маринадом. Всі складові ретельно перемішати руками, посуд накрити кришкою і поставити в холодильник мінімум на 3 години.

Крок - 2
03

Помідори розрізати на четвертинки. Щоб шашлик вийшов соковитим при нанизуванні на шампур першим і останнім йдуть шматочки помідора, потім м'ясо чергується з цибулею.

Крок - 3
04

При смаженні шашлику над вугіллям його необхідно періодично перевертати і обов'язково поливати маринадом. Ступінь просмаженості  м'яса залежить від Вашого бажання.

Крок - 4

Оцінити рецепт