Укр
Рус
thermomix thermomix
Шашлик Другі страви Українська кухня

Шашлик зі свинини

35 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Шашлик зі свинини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: На мангалі

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Як зробити дійсно дуже смачний і апетитний шашлик зі свинини. У кожного свій фірмовий секрет приготування. Моя родзинка - маринад.

Інгредієнти

  • Свинина 1 кг.
  • Цибуля 500 г.
  • Гранатовий сік 300 мл.
  • Помідор 2 шт.
  • Коньяк 1 ст.л
  • Сіль 2 за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Покроковий рецепт

  1. 01

    Кожен шматочок добре промитої і нарізаної свинини натерти сіллю і чорним перцем.

    Крок - 1
  2. 02

    У посуді  для маринування змішати м'ясо з цибулею, залити гранатовим соком і коньяком. Долити води, щоб м'ясо повністю було покрите маринадом. Всі складові ретельно перемішати руками, посуд накрити кришкою і поставити в холодильник мінімум на 3 години.

    Крок - 2
  3. 03

    Помідори розрізати на четвертинки. Щоб шашлик вийшов соковитим при нанизуванні на шампур першим і останнім йдуть шматочки помідора, потім м'ясо чергується з цибулею.

    Крок - 3
  4. 04

    При смаженні шашлику над вугіллям його необхідно періодично перевертати і обов'язково поливати маринадом. Ступінь просмаженості  м'яса залежить від Вашого бажання.

    Крок - 4

Оцінити рецепт