Укр
Рус
Поділитися

Шашлик з яловичини

(43 оцінки)
35 хвилин порцій - 5 складність - 2 з 5
Шашлик з яловичини  - покроковий рецепт, фото 1

опис

Здавалося б шашлик з яловичини приготувати складно, виявляється можна, а якщо ще додати гриби – страва  вийде неперевершеною.

Інгредієнти

Цибуля червона2 шт.
Цибуля1 шт.
Часник5 зуб.
Вершкове масло50 г.
Яловичина1 кг.
Масло рослинне4 ст.л
Оцет яблучний1 ст.л
Печериці300 г.
Кріп1 пуч.
Кінзаза смаком
Сільза смаком
01

У ємності для маринування посолити і натерти перцем нарізану кубиками яловичину, обприскати оцтом, додати  накришену  кільцями білу цтбулю, перемішати, накрити кришкою і перенести в холодне місце на 4-6 годин для маринування.

Шаг - 1
02

На вершковому маслі обсмажити хвилин 5 нарізану  півкільцями червону цибулю, додати подрібнений часник і готувати ще 1 хвилину.

Шаг - 2
03

До окремо обсмажених  до напівготовності грибів  (розрізаним на четвертинки) додати м'ясо без маринаду, обсмажене до рум'яної скоринки і червону  цибулю. Все перемішати, викласти в керамічну ємність і в розігрітій до 220 ° духовці готувати 15 хвилин. Готовий шашлик посипати рубаною зеленню.

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: