Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Шашлик з яловичини

( 4.0000 4 4 3 оцінки)
35 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Шашлик з яловичини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Здавалося б шашлик з яловичини приготувати складно, виявляється можна, а якщо ще додати гриби – страва  вийде неперевершеною.

Інгредієнти

Цибуля червона2 шт.
Цибуля1 шт.
Часник5 зуб.
Вершкове масло50 г.
Яловичина1 кг.
Масло рослинне4 ст.л
Оцет яблучний1 ст.л
Печериці300 г.
Кріп1 пуч.
Кінза за смаком
Сіль за смаком
01

У ємності для маринування посолити і натерти перцем нарізану кубиками яловичину, обприскати оцтом, додати  накришену  кільцями білу цтбулю, перемішати, накрити кришкою і перенести в холодне місце на 4-6 годин для маринування.

Крок - 1
02

На вершковому маслі обсмажити хвилин 5 нарізану  півкільцями червону цибулю, додати подрібнений часник і готувати ще 1 хвилину.

Крок - 2
03

До окремо обсмажених  до напівготовності грибів  (розрізаним на четвертинки) додати м'ясо без маринаду, обсмажене до рум'яної скоринки і червону  цибулю. Все перемішати, викласти в керамічну ємність і в розігрітій до 220 ° духовці готувати 15 хвилин. Готовий шашлик посипати рубаною зеленню.

Крок - 3

Оцінити рецепт