Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Шашлик з курки

40 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Шашлик з курки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: На мангалі

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Щоб приготувати по-справжньому смачний, соковитий і ароматний курячий шашлик, потрібно знати невеликі кулінарні хитрощі.

Інгредієнти

Приправи за смаком
Масло рослинне1 ст.л
Гірчиця1 ч.л
Майонез2 ст.л
Часник2 зуб.
Цибуля1 шт.
Куряче філе500 г.
01

Шашлик з курячого філе теж може відрізнятися особливою соковитістю - вся справа в маринаді! Пікантний смак маринаду надають такі складові, як майонез, приправа для курочки, гірчиця і рослинна  олія.

Крок - 1
02

Розрізане куряче філе на шматки середнього розміру занурити в маринад, додати кільця цибулі і подрібнений часник. Все перемішати і залишити на 2-3 години для маринування.

Крок - 2
03

Шматочки курячого філе нанизувати на шампури з кільцями цибулі і смажити на відкритому вогні 20 хвилин. Обов'язково курячий шашлик треба провертати і збризкувати водою.

Крок - 3

Оцінити рецепт